Mikor jön már a baba? (beszélgetés)
Szia!
Én még nem hallottam róla. Mire használják?
Sziasztok!Hallot már valaki a Mastodynon cseppekről?
Valakinek valamilyen tapasztalata van erről?
Köszönöm előre is:)
az-az igazság, hogy én is most léptem be.
Talán azt kellene csinálnod, hogy az okonet.hu-n beregisztrálsz és talán ők megtudják mondani, hogy kinél érdemes belépned, aki közel lakik hozzád.
Eleg komolyan hangzik :)
Nekem amugy erdekes modon a Closti is elohozott egy par ragyat, amiota nem szedem, azota talan kevesebb van, csak mensikor jon el 1-2 nagyobbacska.
Sajnos ezt nem tudom megmondani.
Mi vettük egy szuper fordított ozmózisos, 5 szűrős, ásványi anyag visszapótlós víztisztítót...
Azt tudod-e hogy a lugos vizet hogy allitajak elo?
(en nem csak kerdezem) :)
Én most teljes szemlélet váltást tervezek.
Tisztított vizet iszok. Csak bio kozmetikumokat használok. Rengeteget iszok (napi 3-4 liter) és sok gyümölcsöt és zöldséget eszek.
A lúgosítást és a test tisztítást Ökonet-es termékekkel csinálom. Nagyon dicsérik.
Nekem elég sok bajom van a bőrömmel, annak is jót fog tenni!
Sokakkal csodát tett már a lúgosítás! :-D
Én most ezzel próbálkozok, hátha bejön. Jobb mint tömni magamba a gyógyszereket, amiktől nem keveset hízok és még rosszul is érzem magam!
Én azt javaslom minden próbálkozónak, hogy egy alapos test tisztítást mindenképpen csináljon teherbe esés előtt. Ezzel a babának is kedvezünk.
Én pont most fogom kezdeni, valamint közben lúgosítok is. Ha túl savas a szervezet a spermiumok már a hüvelyben meghalnak. Sajnos a mai társadalom 95%-a teljesen savas....
Nézzeket utána, érdemes!!!
Mindekinek megy a drukk!!! :-D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia!
Nekem ez lesz a második Closty-s hónapom.
Az elsőben volt 4 szép tüszőm, de sajnos nem lett semmi eredménye, sőt kialakult egy 5cm-es cisztám, ami azóta már szerencsére felszívódott.
sziasztok
szed valaki közületek elevitet?
Sziasztok!
Akkor úgy látom, én "vezetek". :( 2007. februárja óta nem jön a baba...
További ajánlott fórumok:
- Mikor érdemes babát vállalni?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.
- Mikor bújt ki a babátok első foga?
- Te szivesen venned. ha amikor kijossz a korhazbol a masodik babaval, akkor anyosod ott lakik nalatok egy ideig?
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?