Mikor jelentenéd be, hogy kisbaba érkezik? (beszélgetés)
Jó sokáig bírtad, én már 7 hetesen nem bírtam titkolni 😂
Mondjuk sokat vártam rá, lehet ezért.
Gratulálok a babákhoz:-)
A saját esetem írom le. Szintén olyan munkakörben dolgoztam, ami nehezen, hosszú ideig betanítható. Én 9 hetesen voltam orvosnál, másnap, mikor mentem dolgozni elmondtam a fōnökömnek.Szerintem, ha vissza szeretnél menni oda majd idōvel, nem árt, ha figyelembe veszed, hogy erre a helyzetre nekik is fel kell készülni, nem jó ha az utolsó pillanatban szólsz, bármikor is legyen az. Így szép lehet az elválás és a visszatérés is!
Azt mondom, hogy csak a saját érdekeidet nézd!
Nagyon sok olyan történetet hallani, hogy még mielőtt táppénzre ment valaki kirúgták.
Nem kötelez semmilyen idő betartására a törvény.
Ikrekkel vagyok várandós, jelenleg a 7dik hétben járok. Az orvosom megmondta, hogyha ketten maradnak, akkor november közepétől táppenzre készüljek.
A munkahelyemen nehezen fognak pótolni, több hónap a betanulas más embernek. Illetve, amig az új ember nem tanul be, addig a szeretett kollégáim nagyon szívni fognak.
Nem tartom helyesnek, ha csak akkor közlöm a terhességem, amikor már mondjuk másnap táppénzen lennék.
Mit csinálnál a helyembe??
Köszönöm a segítséget, Mindenkinek! 😊
További ajánlott fórumok:
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Egy betörésnél melyek azok a hibák, amelyek veszélyt jelentenek számunkra?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- Nibiru/Elenin-Honda... Szerinted valos veszelyt jelentenek a foldi eletre?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Ti hogyan jelentenétek be a főnökötöknek a terhességet?És mikor?