Mikor jelenik meg a 2012-es felvételi tájékoztatós könyv? (tudásbázis kérdés)
Amúgy mivel hivatalosan regelsz be (azaz Ügyfélkapu is kell hozzá), így megbízható!!!
Én ott felvételiztem, semmi gondom nem volt vele!!!
Először is ide kell eljutnod!
Fontos, hogy egyenlőre csak a 2011 szeptemberi dolgok vannak fent, illetve a keresztféléves, azaz februárban induló képzések, de attól még meg lehet nézni, mi kell!!
Szóval ha meg van a suli rámész (válaszd a 2011-est, ne a kereszt félévest, mert olyankor nem minden szak van meghirdetve, vagyis jóval-de jóval kevesebb mint normál időben)
Suli után váa
válaszd ki melyik karra szeretnél menni:(Példa Eger...lent láthatod a karokat)
[link] /!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=13&oldal=1
És ha ez megvan már láthatod is mi kell:
[link] /!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?oldal=1&szer_id=329
de a jelentkezi lap abban van,azt nem lehet külön venni.Én meg nem bízom az internetesben.
Amugy én pl nem találom meg azt a felvin.hogy milyen érettségi kell bizonyos szakokhoz.Az hol van?
A szeptemberben induló képzésekre vonatkozó általános felvételi eljárás meghirdetései előző év december 15-én jelennek meg.
A könyv gondolom ezután kerül nyomtatásra.
De kár megvenni a könyvet, mert a felvi.hu-n minden fent van.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Melyik egyetemre érdemes felvételizni jogász szakra?
- Pénteken írásbelizik a fiam, felvételit ír. Mit kell vinni magával? Mit lehet bevinni? Aki mostanában volt, tájékoztasson.