Mikor a fogyókúra karácsony időszakában is tart... (beszélgetés)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
na ugye, minden csak nézőpont kérdése :-)))
:DD
Először pedig úgy volt, hogy éhesebben könnyebben voltam, mint, mikor sporoltam. Mára fordult a kocka. A sport az könnyen megy, az étkezéssel hadilábon állok. :S :D
:))
Én edzőterembe járok, ott személyi edző segít. Eljárok kosarazni, mert azt imádom. :) Néha fallabda. Itthon egyszerű gyakorlatokat szoktam végezni naponta. Guggolás, felülés... :)
Te milyen tornát művelsz??
közvéleményt kutatok :-)))))
Jobb lenne bizony úgy, de holnapra itt esőt mond. :(
Pedig úgy várom már a tavaszt! :D
Jajj, hát az nagyon nem jó. :S Jobbulást neki! Remélem, hamarosan Őket is elhagyja teljesen a betegség. Tudom, milyen rossz, ezen a télen volt benne részem bőven...
Jó neked....
de mennyivel jobb lenne ha napocska is sütne és nem ilyen hülye nyálas idő lenne!!!!!
Nálam az ikrek maradtak itthon.Krisz szerencsére jobban van már, (kopp-kopp)Dávidnak meg reggelre durrant be a torka!!
Szuper....nem tudnak kikavarodni belőle...
Szia! :)
Igen, itt. Ma nem mentem iskolába, valószínűleg holnap sem fogok, kivettem még a maradék szabadnapjaimat. :D
Szia Baba??? Te is itt???
Nem rég értem haza...
A N. dvd-m van de nagyon ajánlják a BA-t is....
és szedtem össze torna gyakorlatokat is....annak idején futottam, és nagyon régen Qalanetic amit csináltam, de elfelejtettem már a gyakorlatokat...szóval választék az van...
le kellene tölteni több mindent, fene tudja mikor mire esik gusztusom...böngészni kéne itt a neten..
Sziasztok!
Lidérc, vannak ilyen napok. :) Mostanában nekem csak ilyen volt, de már veszek vissza belőle... :D
Sziasztok!
Én is vagyok, csak tegnap délutános voltam, és 11-re értem haza, szóval ma elég sokáig aludtam.
És ma, egész nap éhes vagyok, pedig nagyon nagyon sokat ettem idáig, és még mindig éhes vagyok:D
Kész vagyok magamtól!
Milyen tornára gondoltál még?
Azóta már teljesen meggyógyultam, köszönöm. :) Nagyon remélem, hogy mostanában nem is leszek beteg!
Igen, úgy tűnik...ma is trappolok eddig 5km szaladt a lábamba...:-))) hol van még a reggel 7.
Azért jó lenne valami erősebb torna....na de hátha megérik a helyzet.
Jól vagy már teljesen???????
Meggyógyultál,teljesen??
Szia!
Ügyi vagy! :) Nálam fordítva van... A torna az megy, de a kajával egyre többet bűnöztem. :( Most abbahagyom... mármint a bűnözést! :D Túl laza voltam magamhoz, úgyhogy holnaptól méregtelenítek. Rám fér, úgy érzem.
Igen, sajnos...igy hogy lesz robbanás??
Szóval ki mit tesz a jó alakért??
Kaja ügyileg elég rendben vagyok....tornára valami pici löketet?????
Mondjuk egy csini szupi naci?????
Na még csak azt kéne!
1 hét és március!!!!!!!!!
Mostmár folyamatos napsütésnek, és madár csicsergésnek kell jönnie!!!!!
hááát szerintem sem kellene már több, mert ha igy halad augusztusban is nagykabátban sétálhatunk.
Hogy mutatjuk meg a formás idomainkat így?????????:-)))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- '11. április 1. Poénból kezdjünk fogyókúrába! Ki tart velem? :)
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- Akik még karácsonykor is fogyókúrát terveznek ide!!!