Mik azok az éttermek Budapesten, amik elegánsak és romantikusak is egyben? (beszélgetés)
Találtál végül jót?
Nekem az az érzésem, hogy ezen éttermek egyike sem lehet túl romantikus mert tele vannak emberrel. Akkor meg hol a romantika ha annyian vannak körülötted? Inkább gyertyafényes vacsi otthon. 😊
Hemingway a Feneketlen tónál, vagy a Dzsungel étterem ha vmi különlegeset szeretnél.
Ha egy kis autozás is belefér akkor Veresegyház, Katlan Tóni.
Trattoria Pomo Doro, vagy ha kicsit egyszerűbb, akkor Vakvarjú. Én a 11 kerületit jobban szeretem.
A Búsuló Juhász tényleg nagyon különleges a kilátás miatt.
Nekem is ez az egyik kedvencem ;) Isteni a pizzájuk, és igen, igazi olasz feeling :) Nagyon tetszik, hogy nyáron játszóteret rendeznek be a kölyköknek a terasz közelében.
Nyáron nagyon szeretem a Tokio-t, mert a teraszról a kivilágított Bazilikát látni a Zrínyi utcán keresztül, a Robinsot a Városligetben, az is nagyon romantikus.
A Spoon hajóéttermet.
Olasz konyha.
És nem csak sírnék....
Én ezt mondjuk szívesen ajánlom, bár elengánsnak nem éppen elegáns, de a konyhája olyan, hogy sír az ember a gyönyörtől amikor eszik... Sokat járok ide, imádom. Estefelé pedig nagyon romantikus, főleg, ha egy eldugott kis sarki asztalt foglalsz le. :)
Isteni boraik vannak.
Nem bizony :)
Nem mik, hanem melyek azok.....amelyek elegánsak.....
Vacsi a Dunán hajón, annál jobbat nehezen találsz, Budapest csodaszép éjszaka a vízről...
Vagy kérdés mennyit szánsz rá?
Ha tele vagy, akkor Gellért hegy Busulo juhász!
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Szuper éttermek Budapesten? (nem drága természetesen...) köszi előre is
- Melyik éttermet javasolnátok romantikus-évfordulós vacsora helyszínének Budapesten?
- Holnap az éttermek miatt nyitva lesznek a plázák Budapesten?
- Tud valaki olyan éttermeket Budapesten ahol kimondottan cukorbeteg számára is van ételsor összeállítva?
- Élőzenés éttermek Budapesten