Tud valaki olyan éttermeket Budapesten ahol kimondottan cukorbeteg számára is van ételsor összeállítva? (tudásbázis)
6. 4c35511f0b
2008. júl. 8. 22:26
5. enci2
2008. júl. 8. 22:20
A Norbi update éttermében (dunapláza 2.emelet), ott minden cukorbetegnek, ha felmutatja a kártyáját 10%-os kedvezmény jár. Ezt a múltkor olvastam valahol, és ott tuti minden kcal szegény és cukormentes:)). Ott nyugodtan ehetsz már, ha szereted a hamburgert meg a pizzát:O))!!
4. 278c85ecf4 (válaszként erre: 3. - Berdor)
2008. márc. 17. 11:13
Nincs mit!:)
Hirtelen csak lolinno jut eszembe itt az oldalon, de keresgélj, biztos többen is vannak.
3. berdor (válaszként erre: 2. - 278c85ecf4)
2008. márc. 17. 11:03
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, megpróbálom őket is. Tulajdonképpen a szakdolgozatomhoz szeretnék gyűjteni pár dolgot, úgyhogy lehet, hogy ebben is tudnak segíteni.
Köszi! :)
2. 278c85ecf4
2008. márc. 17. 10:44
Szia!
Rákerestem a neten, és ezt az egyet találtam: Terebess Ízterem (Budapest, Westend City Center, Krudy Gyula tér 21.)
De vannak itt az oldalon cukorbetegek, próbálj tőlük érdeklődni, hátha...
1. berdor
2008. márc. 17. 10:38
Tud valaki olyan éttermeket Budapesten ahol kimondottan cukorbeteg számára is van ételsor összeállítva?
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Ismertek Budapesten (és ha igen, hol) olyan fodrászszalont, ami kimondottan az elrontott hajakra specializálódott?
- Neurophatiam van, tud valaki Budapesten olyan orvost aki kimondottan ezzel a problémával foglalkozik?