Mik a tapasztalatok az anyajegyek levételéről? (tudásbázis)
Intim helyen van... ezért gondoltam hogy a varratokat nehezen kötik be..
Levetetni azért szeretném mert félig le van szakadva és nagy meg kezd elszíneződni...:// Csak nem szeretnék vissza menni varratszedésre:(( de lehet muszáj lesz
Én lézerklinikán vetettem le őket. Konzultáció, majd lelézereztek jó párat rólam, matrica rá... ott is elküldték őket szövettanra... majd kb 1 hónapra rá lecsekkolták az eredményt... ennyi.
Ami "zsírosabb" helyen volt, az lassabban gyógyult, de ami pl a hasamon, az már egy hét után begyógyult és csak egy fehér folt maradt utána
szerintem mindenhol be tudják kötni (tesznek rá gézt meg ragtapaszt).
én is vetettem már le kettőt, a procedúra az volt, mint amit már korábban itt leírtak.
nagyon gyorsan ment amúgy az egész, kb 10-15 perc volt a két anyajegy levétele.
az, hogy a bőrgyógyász és a sebész között mennyi idő telik el, gondolom attól függ, hogy az adott kórház mennyire túlterhelt.
Érte kösz:)
És ha olyan helyen van ahol nem tudják bekötni?
Szia,
nekem SZTK-ban bőrgyógyászati beutaló (csak bementem és megmutattam, nagy volt és zavarta a melltartó pánt) után már le is kapták. Kb. fél óra volt össz, varrat, utána 2 hét alatt teljesen begyógyult.
Sajnos csak heg maradt utána :)
A leszedési mód sztem a mérettől és így a gyökerétől függ.
Az a jó, hogy ott elküldték szövettanra is, külön kérés nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Mikor jelennek meg a babán az anyajegyek?
- Mi a véleményetek a köldökzsinór vér levételéről?
- 2 napja eltávolítottak egy anyajegyet az arcomról, a heget ami marad, hogyan lehet halványítani?Mik a tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok az arcon lévő anyajegyek leszedésével kapcsolatban?
- Sziasztok! Szeretnék leszedetni az arcomról egy anyajegyet Pécsen, a bőrgyógyászom a Bőrgyógyászati klinikát javasolta. Tapasztalata vkinek?