Mik a tapasztalatok a YANTRA kristályról? (tudásbázis)
Szerintem maguk a kövek egy meghatározott frekvencián rezegnek. Ezt érzik is az érzékenyebbek a kézbevételkor. Van durvább és finomabb rezgés. Például a rózsakvarc egészen finom. Megtanulni együtt rezegni? Szerintem nem kell megtanulnia, mert a kő maga átrezegteti a testi-energetikai-lelki rendszert. Ez akkor is így van, ha nem hisz benne az illető. Nekem is van szkeptikus ismerősöm és magán horja. De mélyen lévő, "bekövesedett" :), tudatalatti problémákat nem a kő fogja megoldani, úgy hiszem.
Ahhoz kell egy intenzív lelki munka, módszer. A kő csak egy mankó, ami hajlandságot biztosít a változáshoz. Támogat, védelmez, regenerál.
Aurafotó amúgy kimutatja, hogy egy kristály közelsége mennyire átszínezi az aurát. Tehát hatással van az emberre. Lényeges szempont. :)
A kristályok igenis nagy hatalommal bírnak,és nagyon is segíthetnek minket. Ám az valóban igaz,hogy a Yantra kristály helyett jobb a csakra karkötő.
Marokkőként ha valaki megtanul velük együtt rezegni,akkor hatalmas erejük van.
Nagyon szép, de az ára is. Ha neked megéri. A csakrák kövei vannak szép alakzatba kirakva. De a megváltás tőled függ, nem a kövektől. Az csak a maszlag. Egy kis segítség. Tény hogy jó hatással lehet rád.
De kristályboltba vannak csakra-nyaklácok, csakra-karkötők, funkciójában ugyanaz, és még talán olcsóbb is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?