Mik a tapasztalatok a Stop Pára készülékkel kapcsolatban? (tudásbázis)
Köszönöm a választ!
Kerestem egy ilyen fórumot, de nem találtam meg, ezért feltettem a kérdésemet a Tudásbázisba.
A Moderátor áttette ide, és most visszaolvasva úgy látom a tapasztalok nem épp pozitívak. Így a kérdésem eldőlt. Nem vesszük meg.
Néhány jó tanácsot azért találtam. :-)
Mit lehet tudni róla? Érdemes megvásárolni?
A fürdőszobánk nagyon párás, penészedik. Sürgős, hatásos megoldást keresünk.
Sztem bereljetek elektromosat, litereket szed ki napi ezresert. Olyan elven mukodik mint egy forditott hutogep de joval kisebbek. A nagyobbak ara eleg huzos olyan 50-60 ezer, de van olyan ceg amely hasznaltat forgalmaz. Vagy kisebb meretben kapsz 15-ert is a fotexneten.
Mi anno az epitkezes befejezesehez bereltuk, de olyan jol jott ki hogy vettunk egy sajatot. 10 literes vodronkent uritettunk egy nap. Egy gozos furdoben bizony igen jol jon. A tobbi megoldassal valoban joval kevesebb nedvesseget veszel el - joval dragabban ha evekre szamolsz.
En is vettem C Stopot, de megbantam, mivel sajnalom kidobni a legeldugottabb konyhapolcom tetejen hasznosul.
Viszont! ha a sarkoknal peneszedsz at kellene nezetni hogy valoban jol szigetelt-e a hazad es nincsenek-e hohidak a fodemnel. Ebben az esetben megmarad a penesz mindig mert mindig csapodik le a para ott is.
Mi is vettünk. Nálunk használt. De ami igazán segített, az egy penészölő volt. Rá kell fújni a penészre és egy óra múlva olyan lesz a fal mint újkorában. 2 hete egy db sem jött ki.
Olyan szép, mint amikor beköltöztünk :)
Az a lakás amelyik alulról vízesedik ott talán csak az utólagos szigetelés segit, az sem biztos.
A talajvízet nem lehet eltüntetni, ott a stop pára nem csinál csodát.
Szóval, a sós dologról nem sikerült többet megtudni!
Ezúton kérek én is mindenkit hogy ha valamit tud a só párabeszívó képességéről írjon!
Köszi Manon
Sziasztok..
Mi épp azon agyalgatunk megvegyük-e ezt a szerkezetet így elolvasván a hozzászólásokat.
Mi kb. egy hónapja költöztünk át az új helyünkre ahol gázkonvektoros fűtés van.Viszont a házat már évek óta nem lakták,fűtés nem volt benne így aztán a falak jócskán magukba szívhatták a nedvességet s bizony ez meg is látszik mert a falak a sarkoknál elkezdtek elég rendesen penészedni.A kamra részt pedig már fűteni kell mert ha csukva az ajtó s még inkább hideg van ott, áll a víz a padlózaton...
Így hát megy a nagy gondolkodás mi is lenne a jó..
Olvastam visszafelé.. erről a sós módszerről sikerült valamit kideríteni??
A nővéremék tavaly költöztek új építésű lakásba, és hát el is kezdtek penészedni szépen a falak. Ők is vettek ilyen készüléket, de nem vált be náluk sem. Hiába szellőztetnek állandóan, ugyanolyan vizesek a falak azóta is.
Esetleg valakinek valami más ötlete a penészedés ellen?
Nálunk sem vált be a készülék. :(
Az idei télre más megoldást kell találnom.
attól is függ, hogy mennyire nedves a helyiség
nálam 2 tabletta elég szokott lenni egy fűtési szezonra
Szia. Mi tavaly költöztünk új lakásba, de nálunk, még mindig vizesek a falak. Több ismerősöm is vett ilyen készüléket, és senkinél nem vált be.
Mi tavaly béreltünk egy olyan párátlanítógépet, ami összegyűjti a vizet a a levegőből. Napi 5 litert lazán összeszedett, csak nem használtuk sokáig, mert elég költséges volt. Ehhez képest a tablettás semmi. Vannak olyan klímák is, amik sok vizet összeszdnek, de 0 fok alatt nem szabad használni őket.
Szerintem legjobb a sűrű szellőztetés, és a megfelelő fűtés, és idővel remélem megszűnik.
A só engem is érdekel, lehet hogy annyit az is ér, mint a tablettás készülékek, és lehet, hogy ugyanazon az elven készülnek.
előre is köszike!:)
hátha az is segíthet!:)
jó lenne már valami, mert ez így ebben a formában nem állapot, és egyenlőre nincs pénzünk nagyobb összeget befektetni!:(
ó akkor az nem rossz!:)
mint mindig most is kiderült, hogy milyen jó is a hoxa portál!:)
szia Manon!
Mi is használjuk, és nálunk is működik, szépen gyűjögeti a vizet. Frissen vakoltuk, festettük a lakást, és mivel pici gyerek van, vízoldású festéket használtunk, mert ugye annak a kipárolgása nem káros. Csak éppen nem volt már ideje normálisan megszáradni, mire beköltöztünk, ezért ahogy megjött a hideg kicsapódott mindenhol a falak mellett a víz! A tabletta mellett is van, de láthatóan kevesebb. Az útmutató szerint akár 2 hónapig is elég, a mienk 3 hete üzemel, és kb. a tabletta fele még megvan.
nekem van, fűtetlen helyiségben használom és bevált
lehet a só is gyüjtögetné a párát, azt nem tudom, de ebben a szerkezetben jó sok víz összegyűlik és "elfogy" belőle a tabletta
Megköszönném ha a sós dolgot megkérdeznéd!
Tudom, hogy ez csak 1 vélemény volt, de mivel nekem még ennyi infó sem volt a tarsolyomban gondoltam érdeklődöm!
De hátha valaki még ráakad erre a kérdésre, és nyilatkozik az ő tapasztalatairól!
Mindenesetre neked nagyon köszönöm!:)
További ajánlott fórumok:
- Vannak-e tapasztalataitok a somatoinfra készülékkel kapcsolatosan?
- Légtisztító, ionizátor készülékkel kapcsolatban várnék tapasztalatot, ár, típus, stb.
- Van-e valakinek tapasztalata otthon használatos RIO® IPL Pro Szőrtelenítő Készülékkel™ kapcsolatban vagy más hasonló készülékkel?
- Tapasztalatok Salin-s2 sóslevegő készülékkel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata az Active Bio+ fényterápiás készülékkel, kezeléssel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata Kinetik allergia elleni készülékkel kapcsolatban?