Vannak-e tapasztalataitok a somatoinfra készülékkel kapcsolatosan? (tudásbázis)
Szia üdeut!
A somatoinfrás vizsgálatot végző orvos nekem azt mondta, hogy a kórházi allergiavizsgálat útvesztő, ezért menjek biorezonanciára. Ajánlott is egy orvost, aki állítólag nagyon jó ebben. Személy szerint szívesebben is megyek ilyen helyekre, mint hagyományos orvosi vizsgálatokra. Majd leírom, mire jutottam.
Remélem hamarosan megoldódik a problémád!
Szia!
Köszönöm szépen!
Szia Gabi !
Pesten ha jól tudom a Műszaki Egyetemen és a dr. Rose Magánklinikán végeznek vizsgálatot,de a neten biztosan találsz többet.
Sziasztok!
Engem is érdekelne,és az is,hogy Pesten hol végeznek ilyen vizsgálatot.Én egy kecskeméti elérhetőséget találtam a neten.Nekem góckutatásra javasolták,miután sok éve nem tudják,mitől van ízületi panaszom,magas AST-m,pedig rengeteg vizsgálaton voltam,de eredménytelenül.
Nemrégiben voltam somatoinfrás vizsgálaton.
Vegyesek az érzéseim. Arra jó, hogy átfogó képet ad a szervezetben zajló folyamatokról, felderíti gyenge pontjainkat.
Ugyanakkor pontos diagnózis felállítására nem alkalmas. Nem tudják megmondani, hogy ahol fokozott jelaktivás látható mitől van. Ártalmatlan aktívabb működés vagy tényleg komoly probléma. A leletre is csak "gyanút" írnak, de adott esetben ez is megrémisztheti a pácienst.
Ha eltérést talál a gép, akkor javasolják a szakorvosi vizsgálatot.
Egyébként ahol voltam, orvos végzi a vizsgálatot, nagyon kedvesek, jól szervezettek, tartják az időpontot.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Stop Pára készülékkel kapcsolatban?
- Légtisztító, ionizátor készülékkel kapcsolatban várnék tapasztalatot, ár, típus, stb.
- Van-e valakinek tapasztalata otthon használatos RIO® IPL Pro Szőrtelenítő Készülékkel™ kapcsolatban vagy más hasonló készülékkel?
- Tapasztalatok Salin-s2 sóslevegő készülékkel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata az Active Bio+ fényterápiás készülékkel, kezeléssel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata Kinetik allergia elleni készülékkel kapcsolatban?