Mik a tapasztalatok a LadeeVit várandósvitaminnal? Köszi minden hozzászólást! (beszélgetés)
Szia!
Én végig ezt szedtem. Nem okozott semmilyen gondot. De! Gyógyszertára válogatja, hol mennyiért árulják. Én 2700Ft-ért vettem.
Boldog babavárást!
Szia Kriszti!
Az 5. héttől a LadeeVittet szedem, és megvagyok vele elégedve.
Nekem nem volt hányingerem, nem hánytam, szédültem, stb...
Bár ez lehet, hogy egyébként sem lett volna, de a vitamin nagyon jó, nekem bevált.
Én 2600 Ft-ért veszem a dokitól!
Köszi csajok a jótanácsokat :)
Jaja, szeretem is a szilvát :) Párom sokszor szokott megszeretni vele :) Mikor van és szépet lát, akkor szokott hozni nekem, csak nekem :))))))
A halolaj nagyon jó dolog. Omega-3 zsírsavat tartalmaz. Jó az immunrendszernek, a szívnek, stb, bővebben a Google segít ;)
Én ezért szedtem a DM-es lenolajat. (Meg azért, mert grátisz van benne annyi folsav, mint a sima folsav tablettában,ami sokkal drágább.
A Hipp Natalt végig szedtem. Meg még a Dr. Chen féle Rose Hips-es folyamatos felszívódású C-vitamint.
én nem azt mondom,h ez a legjobb,de nekem ez a legszimpatikusabb.
állítólag a gravida van kifejezetten a magyar nőknek,meg tudod,melyik doki melyiket reklámozza.
szerintem mindegy,h melyiket szeded.Az én dokim azt mondta,ha nem akarok,akkor ne szedjek.De az igaz,h manapság a kajából nagyon kevés vitaminhoz jutunk,így nem árt pótolni.Biztos jó a többi is,az elevittől nekem is rekedésem volt
hiszek neked, akkor lehet én is ráállok arra. :)
egyszer régebben (még Jocó idejében) rámsózott a gyógyszerész ingyen egy doboz eurovites vitamint. pont mentem az orvosomhoz, mutatom neki mi az, erre mondta, hogy be ne szedjem, mert azzal még inkább ártok is magunknak. megnéztem nagyjából, hogy mik vannak benne, de ami biztosan megfogott az a halolaj. Nem tudom pontosan mi ez, de úgy kiakadtam tőle, hogy egyből kivágtam a szemétbe :D
mert tudják,h a kismamák mindent megtesznek,h egészséges legyen a babájuk.
én bevallom,h a hippnél fogok maradni,max felváltva szedem valamivel,de a hipp az tuti
Kriszti,az nem az!
A hipp natal nem tea,hanem 100% gyümölcs!a dobozban 2 kis üveg van adagolóval,és van rajta magyar leírás.:-)
Én is azokat a vackokat sedem
eddig még semmi bajunk nem lett tőle.
Kinek mi jön be.
na az lemaradt, hogy hogy szedem
1 hétig gravida 1 hétig ladeevit.
Sziasztok,
Én Hipp Natalt szedtem (ittam) a terhességem alatt, plusz Omega 3 lenolaj kapszulát (ebben folsav is van)(DM-es).
A Hipp nagyon finom, és ez így természetes segítség volt a babának, nem úgy, mint azok a mesterséges vackok...
És ha úgy szednéd, gy váltva valamelyik mással?
Én is egyenlőre úgy csinálom, mert tényleg drága, bár mondom, hogy amikor a gravida a soros a szedésen akkor nagyobb az édvágyam és rekedek is tőle, így Én elhagyom, de attól még kiváló vitamin.
de ha jól körül nézel(bár itt még nem találtam annyiért akkor itt ott lehet venni 2700-ért is.
Nekem eddig nem sikerült.
Köszi
Én is gratulálok akkor Neked:)
eddig szedtél valamilyen vitamint?
a ladeevit a duplája a gravidának:Sárba
Én 3200 ft-ért veszek 30 szemet
Nem, nem hánytam még, nem vagyok tőle rosszul, semmi bajom nincs.
a gravida meg 1600 volt azt hiszem 30 szem
Értem.
Gyomorra nincs semmilyen hatással? Mármint hányás tőle, egyebek. Csak az ilyentől félek, más nem számít. Előző terhesség idején Gravidát szedtem, nem éreztem semmi különöset tőle, de most megtudtam mennyibe kerül és igencsak levert a víz. Tényleg, ez milyen árban van?
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Facebookon eltűnt az egyik ismerősöm és minden hozzászólása az én bejegyzéseimhez. Akárhogy keresem nem találom, ilyenkor mi lehet?
- Karinthy Frigyes Két-tanítási nyelvű Gimnázium - véleményeket várok (minden hozzászólást köszönök)