Mik a tapasztalatok a kutyaajtóval kapcsolatban? (beszélgetés)
Hát vizslalányaim vannak ..a picike meg még baba 7.5 hónapos...a nagy két éves...ő mentett és álmában pisil be:( Van pisink bőven:D..de csupaszok ,és fáznak mint az ördög.DDD...a nagy még rövidebb szőrü is mint az egyébként is kopaszka vizsik ,,így a hasa pőre,és a nyaka is majdnem:DDD Hát nem nagyon bírják a hideget..és érzed hogy enyhén fogalmaztam:DDDDDDDDDDDDDD Szóval biztos igazad van..a hideg miatt kényelmesebb nekik bent pisilni a kövön/legalább nem a parkettán/bár hülyeséget beszélek,mert a nagy sosem pisil be ébren...ő csak ha mélyen elalszik akkor..de akkor bárhová ahol épp elaludt..főleg ágy kanapé...de ő meg szorongásos..gyepis csajszi,neki benézem amíg csak él:DDDDDDDDDD
A kicsinek is benézem mert csak szimplán imádom...de jó lenne ha kint kéne pisilniük nem bent...
Hát nem tudom.Nekünk a lány kutyánk van hogy a nagy hidegbe nem ment ki pisilni... kényes ilyen időbe meg kint le sem ül csak úgy.
Ki kell próbálni vagy bejön vagy nem.Lehet megkéne előzni a gondot.Kitenni többször.
Hát figyelgetem...úgy tűnik csak egy kicsit pisil a bennelévő mennyiséghez képest..mintegy jelzésképp hogy nyissam ki nekiolxan kis palacsintasütő méretűt...de utáni ha kinyitom még pisil sokat.
Az a gáz hogy ha nem vagyok itthon nem esznek nem isznak nem pisilnek hanem tetszhalottnak teteik magukat...Ahogy megjövök felélednek megisznak 2-3 tál vizet sétálunk eszünk,és egymással is csak ilyenkor kezdenek el játszani..Amíg én nem vagyok itthon akkor sincsenek egyedül/apósom itthon van ,iker ház ,de csak a pici megy át hozzá a nagy nem/ ,de nem "élnek" csak ha hazajövök.És gondolom a hirtelen impulzusok teszik ,hogy sok ivás sok mozgás,sok játék..öt percenként pisilés:D,,nem tudom mit kéne csinálnom velük...?!Ezért gondoltam ,hogy ha lenne egy ilyen kapunk,talán nem pisilne be a kicsi...
Nekünk két kistestű kutyánk van és van nekik kisajtójuk.Régen bent voltak most már csak a teraszra mehetnek be.Jó dolog szerintem is.
Amúgy nem lehet hogy maga a hideg miatt pisil be?
Az nem jó, mert ezekhez már idomítani kellene.
A cicánk meg pláne nagyon öntörvényű.
Nem tudok, ez az én találmányom, csak még nem valósítottam meg anyagiak hiányában.
Beszállsz a bizniszbe? :)
Sziasztok!
Életemben először van két kutyám télire.
Kutyám mióta élek volt ,de szólóban,és nem párban.
Most úgy alakult ,hogy ketten vannak,és kissé kicsi nekik a légtér nappal,amikor nem vagyunk itthon,és persze ah itthon vagyunk is,hisz a lakás 80 m2 ,és két vizslalánylényről van szó.
A gondom a kicsi ,aki 8 hónapos ,és egész nyáron ki be járt,percenként /önzáró szúnyogajtón/ és most hogy eljött a tél,bepisil megint...mert nem jelez ha kell,csak bepisil..Leszídjuk,megütni nem fogom..de miután kertes a házmilyen tapasztalataitok vannak a kutyajtóval kapcsolatban?! megoldás lehet erre a dologra??
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok