Mik a tapasztalatok a Feromon parfümmel kapcsolatban? (beszélgetés)
Pedig egyszerű...ha hat a parfüm, bedőlsz.:)
Én nem ismerem.
Kényeztetésre beindul a váladék, annál jobb parfűm nincs. A burdám szerint, fincsi az az illat.
És igen a szexshopoknak is meg kell élni valamiből.
De nem ártana használni a fantáziánkat. Érdemes megnézni milyen rucik vannak, mi is tudunk a " kidobásra " ítéltek közül kreálni néhányat.
Valamiből ezeknek a szexshopoknak is fenn kell tartani magukat. És mindig lesz aki bedől az ilyen
dolgoknak.
Egy gyenge kérdés:
Miért kell az Neked?
Adj valami támpontot, ismerek néhány parfümös céget...
norbi17@citromail.hu
Sziasztok. Csak annyit szeretnék mondani, hogy a férfi feromonos Hugo Boss tényleg nem rossz.
Ezt saját tapasztalatból mondhatom.
Az igaz, hogy mindannyiunkra hatással van van a humán, emberi feromon nemtől függetlenül, mert ez bizonyított tény.
A problémák ott kezdődnek, hogy kire mekkora hatást fejt ki, és, hogy a termékben megfelelő mennyiséget tettek e. Szerintem sok a kamu termék, ezért a szagtalan noname termékeket én kerülöm és csak olyat veszek meg, aminek alapból jó illata van,ill. ismerem.
Persze remélem senki nem gondolja, hogy magában a feromon, vagy egy illat elegendő, mert bizony egyéb hatásokat is figyelembe kell venni ;)
Sziasztok!
Én nem nagyon hittem benne, egy ismerősöm mondta, hogy nagyon jó, rábeszélt, rendeltem én is.
Hát a hatása.... :), nagyon komoly, tényleg minden pasira hat, természetesen a páromra is, nagyon! :)
Szóval nekem bejött. :)
Bár mondják, hogy sok hamisítványt árulnak... ha valakit érdekel, nekünk honnan van, írjon.
Ez jó! :)
Neked bevált! :)
Mi a véleményetek?
Tényleg lehet benne "búgatószer"? :)
sziasztok!
nem tudom, hogy van-e valamilyen hatása a feromonos parfümnek, vagy sem, de a múltkor találkoztam egy iwiwes ismerösömmel, akivel előtte sosem. Hát mit mondjak... nem egy Bred Ptt, az tuti. De kb 10 perc alatt megnyitotta a szívcsakrámat, r-go megszerettem őt. Milyen kár, hogy van felesége....
Jah és ő tuti nem használ feromonos parfümöt.
Szerintem a csaábításnak 1 titka van: szexelj minél többet, és annál nőiesebb meg kívánatosabb leszel. Nem kell 6 kilo smink, meg tűsarkú, csak kisugárzás.
3 napja vettem feromon parfumot meg feromonos nedves torlokendot.A parfum magamra fujva 1 ora elteltevel olyan szagu lett,mint az ocska husveti locsolokolni.A torlokendo is borzalmas szagot hagyott.Ugy buzlott,mint az allott,szuros izzadtsag.Ha 2 hetig nem furodnek,meg akkor is kellemesebb illatom lenne...
Es nem volt olcso mulatsag.
Szoval,kiprobaltam,es meg jo,hogy nem randira.Alig vartam,hogy hazaerjek a varosbol,es alaposan megfurodjek.Komolyan,majdnem hanytam magamtol.
a parfümök 50%-a eleve nem jön be, túl édes, túl fanyar stb...
a többi nagyjából elmegy, de nem mindegy mennyit rak magára az ember
aztán vannak olyan időszakaim, hogy semmilyen parfümöt nem tudok elviselni.
viszont van egy-két illat, ami egyszerűen isteni! a múltkor a vonaton mellém állt egy pasi, és teljesen beindultam az illatától, parfüm volt az tuti, de nagyon szerény mennyiségű, finom diszkrét illatú... szivem szerint megkérdeztem volna tőle mit használ, de hát az olyan ciki
néha nőkön is érzek nagyon nagyon finom parfümöt aki tetszik, és úgy megkérdezném mit használ, milyen kár hogy nem lehet ilyet csinálni csak úgy :P
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok