Mik a tapasztalatok a Cambridge nyelvvizsgákról? (beszélgetés)
A három lehetséges eredmény:
Grade A = 80% and above
Grade B = 75% to 79%
Grade C = 60% to 74%
Na, én nem megyek vizsgázni jövőre angolból az már biztos.
Megyek, megcsinálom a hollandot, mert az most kifizetni nekem a holland kormány, a tanfolyammal együtt.
Persze a viszga maga teljesen mas, de a szokincs es a nyelvhasznalatank a szintje eleg kozel van egymashoz.
Nekem van egy-ket, nem sok anyagom a viszgahoz, marmint a Cambridge-hez. Nem tudom, hogy honnan.
De ha adsz egy email cimet elkuldom neked a tomoritve.
Igen, én is jelentkezni szeretnék, csak maga a vizsga olyan drága, hogy nem tudom megéri-e tanfolyamra is járni, s ha igen, akkor melyikre...mert nem szeretném kidobni a pénzt az ablakon.
A TOEFL és az IELTS azért elég más típusú és felosztású vizsgák, viszont a CAE régebbi vizsgalapjait csak megvárásolni lehet. Igazán nem tudom, miért nem teszik ingyen elérhetővé őket...
Tapasztalatom nincsen, de en is gondoltkozom azon, hogy jelentkezzek.
En azt a tippet kaptam, hogy a TOEFL es IELTS vizsga anyagokon menjek keresztul. Ezek konnyen elerhetoek az interneten keresztul
További ajánlott fórumok:
- BME német (vagy más nyelven tett) középfokú nyelvvizsgáról mik a tapasztalatok? Nehezebb, mint egy egynyelvű (pl. ÖSD)?
- Milyen véleményed, tapasztalatod van a szakmai nyelvvizsgáról?
- TELC B2-es szintű (középfokú) angol nyelvvizsgáról milyen tapasztalatok vannak?
- Van tapasztalatod a TársalKODÓ nyelvvizsgáról? Alapfok érdekelne elsősorban.
- Társalkodó - angol középfokú nyelvvizsga. Tapasztalatok róla?
- IELTS nyelvvizsga tapasztalatok