Mik a tapasztalatok a bio energiával gyógyitással kapcsolatosan? (tudásbázis)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia:)) Jól vagyok drága köszönöm!:)))
Millió puszó!
Vissza vissza kacsingatunk egymáshoz..lehet megpróbáljuk összehozni megint:)
Kialakul!
Csók
Szia Mókica!
Csak hogy előkerültél?!
Jól vagy?!
Szóval, igen. Mindketten reikizünk, bármilyen problémával fordulhatsz olyanhoz, aki reikizik, bár vannak más módszerek is Pl.:**)!
A beavatást a mester végzi, aki tartja a tanfolyamot, de erről nem szivesen beszélek, azt át kell élni ,nem nagyon lehet leírni!
A lényeg, hogy megnyit egy részt a korona csakrán, és megtanít energiával "dolgozni".
Ezt csak az tudja hasznosítani, aki rendszeresen gyakorolja.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
bármilyen:)
Mi a problémád?Ha nem titkos?
Köszi ,hogy irtál...
A kérdésem az lenne még ,hogy ,én bármilyen problémával fordulhatok,ilyen bió energiával kezelő,személyhez?
Sziasztok!
Bioenergiája mindenkinek van!
Aki kapott beavatást, az több energiával rendelkezik és elsajátította a módszerét, hogyan adja át azoknak, akiknek szüksége van rá!
Lehet vele fizikális és lelki bajokon is segíteni.
Én már 3 éve "űzöm", folyamatosan tanulok!
Szerintem van hatása!
Persze kell, hogy a páciens elfogadja, még ha nem is hiszi!
én már kétszer találkoztam, igaz mindketten önjelölt "bioenergetikusok" voltak, a jószándékukhoz nem fért kétség, de a gyógyításnak semmi, még pillanatnyi eredménye sem volt
(viszont megőrülök attól, amikor a BpTV-ben egy pali telefonon keresztül küldözgeti az "gyógyító energiáját")
Nem nem azt értem ,hanem ,hogy mikor egy személy ,rendelkezik Bió energiával ,és aval gyógyit...
Járt-e valaki ilyen hasonló személyhez és ha igen ,mik a tapasztalatai???
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Kivel élek együtt és miért? Energiaváltozás a kapcsolatainkban.
- Endometriózis, ciszta gyógyítására alkalmas norvég progeszterontartalmú kenőccsel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
- Holisztikus gyógyítással kapcsolatos saját öngyógyulásunk történetei, avagy mit teszünk mi magunk egészségünkért?