Endometriózis, ciszta gyógyítására alkalmas norvég progeszterontartalmú kenőccsel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? (beszélgetős fórum)
Ez kb.olyan ,mintha azt kérdeznéd,hogy pl.a fogfájást hogy lehet enyhíteni vízben oldandó porral?Úgy,hogy ráöntjük a fogra?:DD
Nyilvánvalóan a fájdalomcsillapító hatóanya /diclofenac,ibuprofen,paracetamol,egyéb../blokkolja a fájdalmat.
Az endometriózisnak több oka lehet,de nagyrészt az ösztrogéndominancia okozza.Mivel az ösztrogént csökkenteni nem lehet,csak megfelelő arányban hozzá állítani a progeszteront,ezért progeszteron alapú a krém.A krém használatával egyensúlyba kerül a hormonszint,és felszívódhat az endometriózis.Persze,nem mindenkinek használ,mint ahogy nincs olyan gyógymód,ami mindenkinek jó..,de rengeteg nőnek segített már.
De természetesen mindenki maga döntse el,hogy mit vállal.. Ha neki az a járhatóbb út,h.megműtteti,-majd mivel az alapprobléma nem szűnt meg,-újra kiújul az endo,-majd újra műtétre fog szorulni-tegye azt!
Szia!
Épp most kutakodok a krém ügyében én is, és azt olvastam külföldi oldalakon az endometriózist gyógyítják ezzel a krémmel, mégpedig nagyon sok embernél sikerrel!
Nekem nincs. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy hogy kenegeti valaki a testen belül elhelyezkedő daganatokat?
A cisztáról nem tudok sokat, de nem tartom valószínűek, hogyha kenőcsökkel gyógyítani lehetne, akkor megműtenék az embereket.
Az endometriózisnak meg egyértelműen még nem ismerik a gyógymódját!
A barátnőmet egy hete műtötték, és szedték ki a petefészkeit, mert szétdurrant benne egy endometrikus csomó. Egy fél órán múlott az élete.
Szóval én nem szórakoznék ilyen megkérdőjelezhető kenőcsökkel, mert az ember az életével játszik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Mik a tapasztalatok a bio energiával gyógyitással kapcsolatosan?
- Mik a tapasztalatok a progeszteron krémmel kapcsolatban?
- Holisztikus gyógyítással kapcsolatos saját öngyógyulásunk történetei, avagy mit teszünk mi magunk egészségünkért?
- Van tapasztalatotok progeszteron krémmel kapcsolatban, arcra?