Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, nekem van 1 db norvég woman's cream-em eladó, bontatlan 10/21 lejárattal. 7000,- + posta.
Érdeklődni: 06209175379
Szia !
Szeretném a segítségedet kérni!
Én is használtam a womens creamet és a progestelle oilat is, de nekem egyik sem hozott olyan átható sikert, a barátcserje segített sok sok tünetem el múlt, de a progi szintem nem emelkedett.
Kutatások közepette bukkantam rá a te hozzászólásodra! Szerettem volna rendelni natpro krémet, de már a regisztrációnál elakadt a dolog, a magyar email cím probléma lehet ?
Tudnál segíteni ebben mert már elég rég babát szeretnénk és nálam van a hormonjaimmal baj !Nem szeretnék szintetikus hormonokat beszedni, természetgyógyász biztat, de sajnos még a libidóm sem tért vissza ami egy jó jel lehetne a progi szint emelkedésével...Ha válaszolsz előre is köszönöm !!!!
Sziasztok!
Van vkinek Emerita progeszteron krém eladó! Akinek van kérem írjon.
Köszönettel:
Heni
Sziasztok!
Emerita progeszteron krémet keresek megvételre, akinek van ilyen, írjon!
Sziasztok!
Emerita progikrém eladó, nekem már nincs rá szükségem. 1 nyomásnyi hiányzik belőle. 2018. január a szavatossági ideje.
Sziasztok,
Van eredeti Yam gyökér tablettám,fél évre való...
Voltam természetgyógyásznál és ő adta,be is szedtem volna,ha nem derül ki,hgoy endometriózisom van,és így félek bármit is szedni....
Akit érdekel írjon,szívesen eladnám!
Meg van barácserje kapszulám is,hasonló okokból félek szedni....
Mindekettő jó,nem lejárt szavatosságú!
A barátcserjéből valamennyi hiányzik már,odaadnám 1000-ért,a yam gyökeret pedig 3000Ft-ért,az félévre elegendő,és ciklus közepétől kell mindig szedni!Kis kerek tabletta...
Pesten átvehető!
A WC felejtős, szerintem, amikor elkezdte a Nóra teríteni Mo-n, bődületes baromságokat írt az érdeklődőknek és gerilla kampányt folytatott minden más termék és lehetőség ellen.
Én csak az endoról tudok nyilatkozni, egy doki, aki nagy név a szakmában és támogatja az alternatív megoldásokat is, azt mondta, hogy elgondolkodtató, hogy a Nóráék miért nem keresnek fel olyan orvosokat, akik ugye olyan nőkkel foglalkoznak, aki vinnék a krémet, mint a cukrot. Naná, hogy nem, mert akkor hivatalosan is be lenne vizsgálva a krém.
Dr. John R. Lee ajánlásával Emerita Pro-Gest krém, ami az eredeti USP progikrém Amerikából.
1 flakon kb. 3 hónapi terápiás adagot tartalmaz. Sértetlen csomagolásban maradt meg, amennyiben igényt tartasz rá jelezz!
Én is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Hedi, mire gondolsz, mik a jobbak? Azok mivel jobbak?
Szia, van itt egy fórum: Women's Cream címmel, nézz be oda is.
Én ezt a krémet használom lassan fél éve, u.ez a problémám, plusz endometriózis is. Annyi eredményt elértem, hogy a vastag méhnyálkahártyát elvékonyította normális vastagságúra. Mondjuk én Arwen tornázok is mellette, így azt mondom, a kettő együtt segített ebben.
Erősebb vérzést is csinál nekem a krém, gondolom segít tisztulni.
Úgy tudom, hogy ennél a krémnél vannak jobbak is.
Szia! Én is használom endo miatt (emeritat és a natprot)
[link] ezen a linken olyan lányok vannak, akik szintén endosok és mindegyik használja az általad kérdezett krémek valamelyikét!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Endometriózis, ciszta gyógyítására alkalmas norvég progeszterontartalmú kenőccsel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
- Mik a tapasztalatok a progeszteron krémmel kapcsolatban?
- Véleményekre, tapasztalatokra lennék kiváncs enzim alapú szörtelenitőkrémekkel kapcsolatban mint pl uha, epilar?
- Van tapasztalatotok progeszteron krémmel kapcsolatban, arcra?