Mik a klímax tünetei és mennyi ideig tartanak? (tudásbázis)
Hangulatingadozás,sírógörcsök,depresszió,teljes kifordulás eddigi türelmes-toleráns-jókedvű-mosolygós önmagadból...
egyenlőre ennyi a saját tapasztalat,pedig még csak a legelején járok!
Hő hullám , fej fájás , alvás zavar, ingerültség,
izzadás.
Hogy meddig tart az változó minden embernél, van
aki észre sem veszi .
A klimax mindenkinél más életkorban, teljesen eltérő tünetekkel jelentkezik és előre meg nem mondható ideig tart.
Van, aki észre sem veszi (úgy tűnik te ebbe a szerencsés csoportba tartozol), sokan azonban nagyon megszenvedik.
Szia
A klimax nem törvényszerű:)
Még nem tudom,hogy milyen 63.évemben vagyok:)
Az alábbi oldalon bőséges tájékoztatást találtok:)
klimax.lap.hu
A helyzet az, hogy Én is szedtem gyógyszert, de aztán meguntam és abbahagytam (minek bombázzam a májamat, ha nem muszáj, anyáink is kibírták!) és azonnal visszajöttek a tünetek :(
(vannak olyen központok, ahol ezzel a témával foglalkoznak)
Kitől kaptál segítséget?
Mert nekem Remotívot ajánlott az orvos..
-DDD Ez csak álca!-DDD
Komolyan, én is érzem! 3 hetente menstruálok, előtte 1 hétig szarul vagyok..tehát mi marad az egy hónapból?? Egy hét....
A víz ver, iszonyúan fáj a fejem, feszült vagyok. De amint megjön, elmúlik minden!
Hahó!
Ugyanebben a cipőben járok...nálunk is kevés gáz fog fogyni az idén!:)
Helló Anyagi, a klímaxnak nagyon sok tünete van, az eggyik az izzadás, de ha meleg van azért a nem klímaxos is izzad. Lehet, alvászavar, hangulatváltozás, depresszió, migrénes fejfájás, fáradtságérzés, ájjulás is előfordulhat.
Neked kell az infó?
Tisztelettel érdeklődöm, hogy mik a klímax tünetei és mennyi ideig tartanak?
Hogy lehet ellene tenni és milyen korosztályt érint leggyakabban?
Lehet, hogy nincs is olyan meleg, csak a banyakór miatt folyik a hátamon a víz? Persze van az embernek idegeskednivalója, magas (?) vérnyomása, stresz és még ki tudja milye is, ami szintén közbejátszhat.
Jó hír : kevesebb lehet télen a fűtésszámla - csak a családot kell meggyőzni, hogy nincs is hideg!
További ajánlott fórumok:
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?
- A nők miért nem tartanak össze?
- Szülés után hány napig tartanak benn a kórházban?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Valaki tudja, hogy Győrben hol van még ahol tartanak aerobikot?
- Az iskolai barátságok valóban nem tartanak örökké?