Szülés után hány napig tartanak benn a kórházban? (tudásbázis kérdés)
mi 5napot voltunk benn,ez az átlag..
Császár lett sajna komplikációk miatt kedden szültem szombaton mehettem haza.
Sokmindentől függ.
Ha belázasodik az anyuka,akkor tovább bent kell maradnia. Én Budapesten szültem a XIII. kerületben. 5 nap után mehettünk haza.
4 nap. Ha nincs probléma.
Veszprémben, ha minden ok mind a babával, mind az anyával, sima szülésnél 4. napon, császárnál a 7. napon.
Vasárnap nincs elbocsátás, ha akkorra esne az időpont, akkor egy nappal később.
A lányom szerdán született, de vasárnap nem lehet hazamenni, így hétfőn jöttünk.
A kisfiam pénteken született, kedden már itthon is voltunk.
szeptemberben szültem, sima szülés volt, 6. napon mehettünk haza.
Én tavaly szültem, sima szülés volt és 3 napot voltam bent
én sima szülés után 2003-ban 5 napra,2005-ben császár után 7 napra,2007-ben császár után 4 napra mehettem ki a kórházból.
Ha nincs probléma, akkor normál szülésnél 3-4 nap, császárnál 6-7 nap.
Nálunk gond volt, 2 hétig voltunk bent :-((
Általában 3-4 napig, ha nincs semmi probéma.
Az én gyerekem besárgult, így 8 napig voltunk bent.
Az mondjuk rendes volt tőlük, hogy nem tettek ki engem a gyerek nélkül.
Én szombat reggel szültem ikreket császárral és kedden már hazajöhettünk :)
Én kedd hajnalba szültem császárral és vasárnap mentünk haza.
Én Veszprémben szültem mindkét gyerekemet, ott sima szülésnél a 4. nap, császárnál egy hét múlva lehet hazamenni, ha minden oké a babával és a mamával.
elvileg 72 órát kell, ha minden rendben van.
Én is pénteken szültem császárral és kedden jöhettünk haza. Akik simán szültek azok 1 nappal hamarabb mehettek haza. Persze ez függ a baba állapotától is (és az anyáétól is).
Én a fiamat pénteken szültem császárral és kedden reggel engedtek haza.A szobatársam szombaton szült, szintén császárral és ő is hazamehetett kedden.
És a babától függ, mi is sárgák voltunk, de nem volt vészes.
Változó. Én császárral szültem hétfőn délután szombaton jöhettünk volna haza, de maradtam még egy éjszakát,mert nem voltam a toppon ( egyágyas rooming-inben voltam !!!)
A hugom Pesten szült a Sote-n szintén császárral a 4. napon reggel 8-kor már kinn volt!!!!
4-6 napig mindenképp maradni kell.
császár után 3nappal már itthon voltam, és nem saját felelősségre...
nagyon édi a babátok ! :-))
Én csütörtük hajnalban szültem, és hétfőn mentünk haza, ez így 4 nap. Veszprémben.
Sógornőm tegnap,szerdán ment haza babájával, és hétfőn reggel 9-kor szült. (Bp) Tehát össz-vissz nem voltak benn 3 teljes napot sem.
Attól függ, hogy sárgul be. Élettani sárgasággal minket a lányommal simán hazaengedtek 3 nap múlva, kóros sárgasággal engem annak idején 3 hétig tartottak bent.
Az első gyerekemmel 4 napot voltam bent a másodikkal 3 napot :)A barátnőm császárral szült öt 5 napig tartották bent
5.napon engedtek haza hugicával.Az első lányommal 7 napot voltunk bent mert sárga volt.A hugomat meg szabájosan kidobták mert kellet a hely.
Ha besárgul a baba, akkor még + 1-2 nap is lehet!
Sima szülés után általában4. napon kiengednek.Császárnál akár 7-9 nap is lehet, bár a páromat 5. napon hazaengedték.
Egy rokont épp ma tesznek ki a 3-ik nap után.
nem semmi volt akkor 99-ben NEKTEK. Egyébként mi 4 napot voltunk bent. MINDENKINEK ÁLDÁSOS NAPOKAT KIVÁNUNK.
További ajánlott fórumok: