Szülés után hány napig tartanak benn a kórházban? (tudásbázis)
mi 5napot voltunk benn,ez az átlag..
Császár lett sajna komplikációk miatt kedden szültem szombaton mehettem haza.
Sokmindentől függ.
Ha belázasodik az anyuka,akkor tovább bent kell maradnia. Én Budapesten szültem a XIII. kerületben. 5 nap után mehettünk haza.
4 nap. Ha nincs probléma.
Veszprémben, ha minden ok mind a babával, mind az anyával, sima szülésnél 4. napon, császárnál a 7. napon.
Vasárnap nincs elbocsátás, ha akkorra esne az időpont, akkor egy nappal később.
A lányom szerdán született, de vasárnap nem lehet hazamenni, így hétfőn jöttünk.
A kisfiam pénteken született, kedden már itthon is voltunk.
szeptemberben szültem, sima szülés volt, 6. napon mehettünk haza.
Én tavaly szültem, sima szülés volt és 3 napot voltam bent
én sima szülés után 2003-ban 5 napra,2005-ben császár után 7 napra,2007-ben császár után 4 napra mehettem ki a kórházból.
Ha nincs probléma, akkor normál szülésnél 3-4 nap, császárnál 6-7 nap.
Nálunk gond volt, 2 hétig voltunk bent :-((
Általában 3-4 napig, ha nincs semmi probéma.
Az én gyerekem besárgult, így 8 napig voltunk bent.
Az mondjuk rendes volt tőlük, hogy nem tettek ki engem a gyerek nélkül.
Én szombat reggel szültem ikreket császárral és kedden már hazajöhettünk :)
Én kedd hajnalba szültem császárral és vasárnap mentünk haza.
Én Veszprémben szültem mindkét gyerekemet, ott sima szülésnél a 4. nap, császárnál egy hét múlva lehet hazamenni, ha minden oké a babával és a mamával.
elvileg 72 órát kell, ha minden rendben van.
Én is pénteken szültem császárral és kedden jöhettünk haza. Akik simán szültek azok 1 nappal hamarabb mehettek haza. Persze ez függ a baba állapotától is (és az anyáétól is).
Én a fiamat pénteken szültem császárral és kedden reggel engedtek haza.A szobatársam szombaton szült, szintén császárral és ő is hazamehetett kedden.
És a babától függ, mi is sárgák voltunk, de nem volt vészes.
Változó. Én császárral szültem hétfőn délután szombaton jöhettünk volna haza, de maradtam még egy éjszakát,mert nem voltam a toppon ( egyágyas rooming-inben voltam !!!)
A hugom Pesten szült a Sote-n szintén császárral a 4. napon reggel 8-kor már kinn volt!!!!
4-6 napig mindenképp maradni kell.
császár után 3nappal már itthon voltam, és nem saját felelősségre...
nagyon édi a babátok ! :-))
Én csütörtük hajnalban szültem, és hétfőn mentünk haza, ez így 4 nap. Veszprémben.
Sógornőm tegnap,szerdán ment haza babájával, és hétfőn reggel 9-kor szült. (Bp) Tehát össz-vissz nem voltak benn 3 teljes napot sem.
Attól függ, hogy sárgul be. Élettani sárgasággal minket a lányommal simán hazaengedtek 3 nap múlva, kóros sárgasággal engem annak idején 3 hétig tartottak bent.
Az első gyerekemmel 4 napot voltam bent a másodikkal 3 napot :)A barátnőm császárral szült öt 5 napig tartották bent
5.napon engedtek haza hugicával.Az első lányommal 7 napot voltunk bent mert sárga volt.A hugomat meg szabájosan kidobták mert kellet a hely.
Ha besárgul a baba, akkor még + 1-2 nap is lehet!
Sima szülés után általában4. napon kiengednek.Császárnál akár 7-9 nap is lehet, bár a páromat 5. napon hazaengedték.
Egy rokont épp ma tesznek ki a 3-ik nap után.
nem semmi volt akkor 99-ben NEKTEK. Egyébként mi 4 napot voltunk bent. MINDENKINEK ÁLDÁSOS NAPOKAT KIVÁNUNK.
További ajánlott fórumok: