Miért viselkedett így velem a barátom volt barátnője? (beszélgetős fórum)
Hosszú... Megvolt, a báty, az öccs, az após, a fônök, a munkatárs; aki nem tudta bekapcsolni a munkahelyén a melltartóját;
kikezdett vele még a barátnôje is;
stb. mindenki rámozdult, mindenki ôt kívánta :D
egy ribizli gizi akit megkíván nő és férfi.Akit végigdugott egy család összes férfi tagja Gyerekektől az apáig...
De még sokat mesélhetnek róla a többiek.
Mi a francnak kezdesz olyan pasival, akinek gyereke van 10 éves kapcsolatból?
Az, hogy te fiatalka vagy, nem elôny!
Sajnos a butaság maradandó nálad - úgy tûnik.
... tartsa a kapcsolatot...
Basszus! Te mindig más seggében meg a múltban vájkálsz?!
Ez egy jópofizó, de idegesítő szokás. Ne hagyd, mert szerintem idős emberek csinálják ezt gyerekekkel.(meg barackot nyom a fejére, meg ilyenek) Ez egy ben kissé lekezelő dolog is.
Az, hogy a párod volt élettársa rád mit mond, ne csodálkozz, mert 10 év + 1 gyerek, nem könnyű tudomásul venni, hogy egy jóval fiatalabbra cseréltetett. Ne is várd, hogy baráti stílus lesz.
A barátod anyukája pedig az unoka miatt fogja is tartani a kapcsolatot vele, ami megint érthető.
Nem tartom célravezetőnek a szembesítést meg a nyíltszini csetepatét. Lépd át a dolgot. Az esetek 99%-ban csúfos veszekedéssel történnek a válások és ne menj bele ebbe. Ne vedd fel a kesztyűt. Mindig is fog áskálódni, és szennyezni a hátad mögött a volt élettárs, egészen addig, amig titeket szét nem ugraszt vagy amíg magának nem talál valaki mást.
Egyetlen dolgot tehetsz, hogy a barátod anyukájának megmondod, hogy te nem vagy ilyen és ne higgyen el efféle dolgokat és ha továbbra is az a nő téged pocskondiáz, akkor feljelented becsületsértésért és őt fogod tanúnak hívni.
Szerintem ezzel be is fogják fejezni a dolgot. (Még azt is el tudom képzelni, hogy a barátod anyja találja ki és mondja úgy, mintha a volt élettárs mondta volna)
Szóval legyél te az okosabb.:)
Az élet a legnagyobb iskola! :)
De a debilek hiába járnak ki bármilyen iskolát...
Biztos,hogy nem ez a helyzet.Határon túliak másképp beszélnek,de a magyar helyesírást szépen használják.
Tudják,hogy ők hiába tartsáknak mondják,de nem így írják.
Én főtt tojással szeretem. :)
Na de igazad van, és nem ő az egyetlen, aki hasonlóképpen döntésképtelen tök egyszerű kérdésekben, ami a hétköznapokban felbukkan. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy hogyan vannak , illetve ki tartja őket életben? Aztán mormolok egy imát, és megköszönöm, hogy én nem lettem ilyen elcseszett. :)
No van a határon túli magyar, aki másképp ragoz, vagy más szavakat használ és nehéz megérteni, de itt tutira nem ez a helyzet.
Ha valóban bőven elmúlt 12 éves akkor gyalázatos!
Lehet, de össze lehetne vonni az összes fórumát egy A meg nem értett :))))) cudar élete címmel.
Ennyi évesen annyi individummal nem rendelkezik, hogy eldöntse, hogy tükörtojással eszi a mai spenótot vagy pipiropogóssal és az ilyenekből újabb és újabb témákat gyárt
Amúgy meg azért mert nem torkos a csütörtök :o)
További ajánlott fórumok:
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Miért változott meg a párom viselkedése?
- Miért néz és mosolyog rám a csoporttársam, ha barátnője van?
- Miért viselkedem így?Mindenki álma, én pedig eldobom:[
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Normális, hogy a külföldi munkát kapó barátom azt mondta, hogy viseljem gondját a barátnőjének ameddig kint van?