Miért van mindig vitatkozás a fórumokon? (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök,hogy sikerült több emberkének letölteni,miért is ne segítenénk egymásnak,ha tudunk!
:))) :)))
Kimásolod (jobb egérgombbal a linket)
Adatlapodra kattintasz ....ott h módosítás...aztán van egy négyzet,ahova magadról is írhatsz,vagy idézetet is tehetsz be...nahhh oda bemásolod!!
Zseni vagyok:):):)....persze te is kellettél hozzá:)
Köccike még egyszer:)
Egyébként meg többnyire azért van vita, mert sokan támadásnak veszik a kritikát, és ha nem bólogat valaki,akkor lehordják egyből.
Nagyon kevés az az ember akivel tényleg lehet vitatkozni, vagy elfogadja ha valaki nem úgy gondolja mint ő.
mindenki biztos nem.
:)
mindenki? ugyan.....:)))
Big Brother???
Persze!
A számláló alatt van,hogy
1." LoveMyProfile.com <3 Profile Counters" erre klikkelj rá,és feljön az oldal...
2. Ott 4 félét is látsz ,az egyikre klikkelj rá, 3. feljön sok mintával,kiválasztod,
4. mellette a kis karikát kipipálod,
5. alul van egy ilyen szöveg,hogy -create counter- erre klikkelj,
6. és ami feljön http: Egy kis csíkban látod,azt másold be az adatlapodra,és kész.
Remélem sikerül. Majd írd meg!!
" De jobb szeretek úgy válaszolni, hogy látom magam előtt az illetőt...egy Fatia Negrával, mi a fenét kezdjek?...azt még utálni sem lehet igazán....akinek nincs arca, az nincs is!"
Ez jóó,ez tetszik...:))) :)))
Én a virtualitás ellenére, hiszek az emberekben!
Szerintem normális....ráadásul, rohadt kíváncsi kos vagyok!! :DD
én maximum akkor idegeskedem, ha folyamatosan félremagyarázzák a hsz-eim.
Értem, hogy neked miért fontos az arc.
Bár én is kos vagyok.
:)
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Intelligens vitatkozás bárkivel, akivel lehet...
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Szerinted normális-e fórumokon vadidegenekkel társalogni?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?