Miért van az hogyha bárkivel együtt alszom azt megverem este? (tudásbázis)
akkor nem véletlen a nickneved..
lehet nem ártana felkelteni és megbeszélni,hogy mit álmodtál..mert még akkor friss a dolog,tudod mi volt az eszedbe.
tiszta szívből remélem ,hogy túl jutsz ezen..próbáld meg amit írtam..hátha..
magyarul nyugtalanul alszol és közben véletlenül megrúgod,esetleg megütöd a másik felet.
van valami lelki problémád?valami olyasmi ami bánt de titkolod,nem tudod megbeszélni senkivel sem?hm?
amúgy hülyén írtad ki a fórumcímet,másként kellett volna megfogalmaznod.ez nem verekedés..a verekedés éber állapotban, tudatosan, szántszándékkal történik.
miért használod azt a szót,hogy verekszel?
és még mindig nem írtad,hogy aki melletted alszik az mit tesz ilyenkor?próbál felébreszteni hasztalan vagy hagy úgy magadnak?vagy mi történik?hát csak elmondja az illető,hogy hogyan viselkedsz!?
most tulajdonképp le se írtad mi a konkrét problémád.
mi az hogy megvered este?ez mit jelent nálad?konkrétan fogod és megcibálod,felpofozod vagy mégis mire kell gondolni akkor mikor azt mondod,hogy megvered?aki veled alszik az mit tapasztal milyen a viselkedésed?hogyan csillapítanak le?
ennek a világon semmi köze az erőszakhoz,meg hogy ezt látta odahaza..mégis hogy gondolsz egyáltalán ilyet mondani?
öntudatlan állapotban van az ember alváskor,nincs önkontroll.semmi tudatosság nincs ebben a dologban.nem kell azon percen elítélni valakit.
már ne is haragudj ilyet mondani,hogy majd visszaszáll rá és verni fogják..áh!.(
be kell feküdni egy éjszakára egy kórházba ahol tudják figyelni az agyműködést alvás közben
és akkor ki fog derülni mi is zajlik éjjel.
jaj..értettem én mire teccett gondolni..))
csak angyalka az ilyesmihez kicsike.))))
minden bizonnyal ezt láttad otthol, ez egy hiba, gyógyitsd meg magad.
senki nem a tulajdonod, senkit nincs jogod megütni
különben a karma törvénye azt mondja, minden visszaszáll arra aki inditotta
tehát téged is verni fognak.
Én inkább a "másra" gondoltam
Meglepő ha látod magatokat
:)
Mai világban nem nagy durranás egy kamerát, akár webkamerát , berakni éjjelre/nappalra és "másra" is jó
..)))
de amúgy csak akkor csinálja ha nagyon fáradt szegényke.)
amúgy én is olyan vagyok ha fáradt vagyok,hogy nem tudom mit cselekszem.
ki tudja mi mindent nem műveltem már edáig.)))
Jó kifogás a családon belűli erőszak ellen
hát jaja..))az öcsém 186 magas a felesége meg 150.))
egyszer kétszer úgy betakargatta a karjával az asszonyt ,hogy az reggel tiszta kék volt.))))))))))))))))))
:o)
Szegény csaj! :D
..)
az öcsém a feleségét szokta püfölni.))
Van spec. alvásvizsgálat, meg kellene keresni egy ilyen rendelést
EEG és kamera éjjel és figyelik mit csinál a páciens
Tudatalatt biztos nem kerek valami, és mikor alszol, csak ösztönösen cselekszel.
Boxoló! :)
A jelenlegi párom is csinálja, de legalább nem mond ilyet. Tuti nem aludnék aznap éjjel.
Így is amikot beköltöztünk egy családi házba, első héten éjjel egyedül voltam és frászt kaptam a padláson lakók zörgésétől, a falak hangjától. Éjjel 3-4-ig gépeztem, hogy lefoglaljam magam :)
Nagyon sok elfojtott indulat lehet benned. De nem hiszem, hogy itt megoldást találsz.
Egy lélekbúvárt keress meg a kérdéseddel!