Angolt gyakorolnék bárkivel. (személyes, skype) (beszélgetés)
Szia!
Én budapesti vagyok, és hasonló cipőben járok, nem nagyon tudok kivel gyakorolni. A szókincsem szinte 0, a nyelvtanom tele hibákkal... Az én belátásom és érzésem szerint legalábbis. Bármit elmondok valahogy, tényleg bármit, talán még meg is értik, de a beszédértéssel a szókincsem miatt vannak bajaim. Ha gondolod, hozzunk össze egy találkozót, és nyúzzuk egymást. :)
Szia!
Sajna, én Komáromban lakok, igy találkozni nem tudunk, de angoltanár vagyok, s adok néhány tanácsot, amit egyedül is tudsz.
Vannak az ún. PInguin könyvek, ami olyan, hogy az egyik oldalon angolul, a másikon magyarul van a regény. Nagyon jó! Vagy ha filmet nézel angolul. Vagy elolvasol egy olvasmányt és megpróbálod saját szavaiddal visszamondani a sztorit, gondolsz egy angol szóra(persze nem a legegyszerűbbre) és körülirod a saját szavaiddal...Sok sikert a tanuláshoz!
Sziasztok. Angolt szeretnék gyakorolni bárkivel, aki tudna velem találkozni.
Én Budapesti vagyok és jelenleg délelőtt is ráérek.
Középfokon vagyok, de a beszédkézségem alapfokon, szinte sehogysem tudom gyakorolni, mert nincs kivel. :(
Bárki, aki szeretne picit csevegni, nekem a skpye is megfelel, de a személyes találka is jó.
Párom már tökéletes, én szenvedek jelenleg. :)
Remélem találok valakit. :)
Nálam rosszabb biztos hogy nincs.
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Társkereső, de személyesen nem akar?
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Kíváncsi vagy a személyes horoszkópodra? :)