Miért van az hogy ha vele vagyok csak a hibáimat látom? (beszélgetés)
Ez igaz lehet.
Hallottam már csokoholizmusról is.:-) :-)
Nem hiszem, hogy bantottam volna :).
Mitol jobb az onamitas, mint a realitas? Ugyis ra kell jonni, hogy realitas lesz az onamitasbol.
De komolyan, ha azt hiszed, hogy jo a mukso, es meggyozeted magadat masokkal errol, az onamitas es ugyis egy ido utan arra jossz ra, hogy csak ezt akartad hinni, kozben lehet hosszu evek telnek el, es meg mindig ennek az urgenek az oldalan vagy... Na? onamitas jobb, vagy a realitas?
magam reszerol a realitas, azon tulvagyunk hamar, az onamitas meg sokaig tarthat... na nekem ennyi idom nincs...
Erről beszéltem én is.
Valahol mindenki elkezdi...
Tévedsz. Én senkit nem utálok.Elég nekik a maguk.Baja.
A hülyék megérdemlik a sorsukat.
Én még a krimókat is messziről kerűlöm.
Fűnél nem kell számolni szennyeződéssel, ami befolyásolja a hatását. Nő a kóró, aztán leszedik, megszárítják. Elvileg a nagyon suttyók homokba hempergetik, hogy nehezebb legyed, de ez sztem urban legend.
A beszezésnél a források meg sokszor ugyanonnan erednek.
"ha nem a szokásos haver hozza van amikor még ideges is lesz."
Ugye nem gondolod, hogy az a bizonyos haver érintése valami csodát tesz? Különben ha meg tényleg ilyennek láétod a pasid, akkor minek cseszed vele az időd?
Huha! Látom elszaporodtak a válaszok amíg nem voltam itt.
El kell mondanom, hogy a füvesek igenis agresszívak.
Persze mindenki más formában, de ha nem szívja el a cigijét azzá válik.
Kiabál és feszült lesz. Nem tud tisztán megoldani bizonyos helyzeteket.
Egyébként meg mindenkinél másképp váltja ki a hatását.
Pl a barátom van amikor nevet, van mikor alszik tőle és ha nem a szokásos haver hozza van amikor még ideges is lesz.
Nála nem, de van több olyan ismerősöm akinél csak addig tart a jó kedv amíg tart a hatás.
Persze ez nem az egyszer-egyszer elszívok egy kicsitre vonatkozik!
Szúrjatok velük ki, mint én:-) ne drogozzatok,stb.
Lehet hasznosabb és jobb dolgokra költeni, ha van mit.pl. utazás.:-)
Kb. 5 %, aki szervi baj miatt elhízott, a kövérek száma meg csak nő.
Nem régen volt egy ötlet, hogy a dohányosok fizessenek több TB-t. Az is olyan boszorkányüldöző volt, mint a te álláspontod.
Majdnem egyetértek.
De.
A hízásnak lehet szervi oka is.
Sok pizsi meg sokra megy.de ne is stadionra,mikor lehetne munkahelyet is teremteni.. .
Ne aggódj, az akaratodnak megfelelően cselekszenek, már bezártak egy csomó addiktológiát.
Viszont én akkor érezném fairnek az ügyet, ha a sok zsírdisznó beteg sem kapna egy fillér támogatást sem olyan betegségek kezelésében, amik a saját hülyeségüknek köszönhetnek. Vagy ne támogassuk a semmire szülőket, és még lehetne sorolni. Amennyi pénzt kifizet az állam hülyeségekre, ez a kiadás eltörpül.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Vajon mitől lehet, hogy túlsúlyosnak látom magamat, pedig a kilóim alapján nem vagyok az?
- Ki vagyok én? Akinek mások látnak, vagy akinek magamat látom. Külső-belső.
- Magányos vagyok de nagyon nincs hangulatom semmihez
- Magányos vagyok, de belátom én vagyok a hibás. Változtatok,...