Vajon mitől lehet, hogy túlsúlyosnak látom magamat, pedig a kilóim alapján nem vagyok az? (tudásbázis)
nem hiszem, hogy ekkora tömeggel túlsúlyos lennél. max az lehet a gond (ha már valami van szerinted) hogy esetleg nem vagy formás vagy feszes. soványan is lehet valaki plöttyedt sajna:(
de ezen edzéssel tudnál segíteni:)
A képeiden nem nézel ki 80kg-nak,pont jó,ezért nem értem,hogy miért akarsz fogyni...
Elhiszem,hogy az nagyon rossz lehetett,főleg,hogy olyan hrtelen híztál,de a fotók tényleg nem arról árulkodnak,hogy súlyproblémád lenne!
153 cm magasan voltam 42, 32, 68 és most 62. Tökéletesen elégedett vagyok magammal.
Emlegetni szoktak Jakubcseket, aki azt mondta, hogy "az első osztály mindig párnás" Nincs szörnyűbb látvány, mint amikor valaki csupa csont.
Én meg hízni szeretnék kicsit,de úgy hogy tartós legyen,ez sem könnyű,hidd el!
Én is meglestelek.Most komolyan!Hol vagy Te 80kg?????Miért fogyózol??
hát én sem komolyan mondtam, hogy kövér
gondolhatod
Én is mindig "dagibbnak" látom magam mint amilyen vagyok.Aztán ha visszanézem a fotókat,videókat behalok,hogy de jól néztem ki ( mármint önmagamhoz képest! :) )!Amúgy én sem fogyózok.
Egyébként szerintem ez enyhe testképzavar!Ezzel kell együtt élnünk!:)
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Teherbeesés túlsúlyosan
- Szerintetek, aki túlsúlyos az biztos, hogy sokat eszik?
- Gyermekvállalás túlsúlyosan
- Extrém túlsúlyos férj
- 165 cm-es magas nő hány kg-nál számít túlsúlyosnak?