Miért van az, hogy ha nem is ülök a számítógépemnél, az csak dolgozik, dolgozik.. (tudásbázis)
tulajdonápen a winowsom 1 éves elromlott majd újra jó lett épp mijen kedve van
nem lehet valami vírus nod 32-őm van
nézesd át ezzel a gépet. Megtalál olyat, amit az avast, nod nem. Ingyenes, csak mindig frissíteni kell és fontos, hogy nem helyettesíti a többi vírusfigyelőt. De 1-2 hetente érdemes lefuttatni.
vagy vírus, vagy túl van terhelve. Lekéne szedni róla dolgokat. Esetleg megy alatta egy alprogram. Ezt a ctrl+alt+del - gombokkalt tudod megnézni a folyamtoknál, és az alkalmazásokat is nézd meg.hátha megy olyan is,amit nemis te indítottál el.
De célszerűbb egy egy teljes vírusírtást - rendszerellenőrzést csinálni a gépen.
Sziasztok!
Valaki segítsen:folyamatosan csak dolgozik a gépem, ettől annyira lassú, hogy hihetetlen.Mitől lehet ez, mi lassíthatja le?Miért dolgozik, ha én itt sem vagyok előtte?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- Ha telepítettem egy játékot a számítógépre, és egyszer csak nem működik, annak mi az oka és hogy lehet helyrehozni?
- Lehetséges, hogy "csak úgy" eltűnik egy mappa a számítógépről?
- Bárki újra tud telepíteni egy számítógépet, vagy csak a rendszergazda?
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?
- Webkamerán hol kell képet csinálni, csak a számitógépre?