Ha telepítettem egy játékot a számítógépre, és egyszer csak nem működik, annak mi az oka és hogy lehet helyrehozni? (tudásbázis kérdés)
nagyon rendes vagy, de most mellőzném, ha fizetős.
de köszi!
o,értem... laikus vagyok, nem kis mértékben...
köszi!
hát szerintem szedd le, habár nem tudom milyen nyomokat hagyott a registryben és telepítsd újra, hátha működik megint valameddig
egyszerűbb dolgoknál ez szokott régebben működni, de vélhetően többféle védelem van ilyesmi ellen a szoftverben
vagy vedd meg
vagy stb.
igen, voltak ilyenek is, amit 60 percig lehetett ingyen játszani, utána megvásárolható.
de van olyan ahol megjegyzés mellette, hogy "NO TIME LIMIT"
szóval csak a letöltés ingyenes, a játék nem?
sok megát levesz egy ilyen egyszerűbb játék?
hát nem tudom, mennyire szabad leírni a játék nevét... egy kirakós játék, egyszerű, gyereknek is való, amit egy ingyenes játékletöltő oldalról szedtem le.
nem először használom ezt az oldalt a különböző logikai játékokra, eddig nem volt gond. most meg ez a letöltött játék, amit már használtunk, nem indul.
a játék neve aquitania.
persze, napok óta ment rendesen.
ma amikor bekapcsolatm a gépet, akkor meg nem indul. rákattintok az ikonra, kicsit várakozik, és kiugrik az egészből...
További ajánlott fórumok:
- Ajánlj számítógépes játékot 3-4 évesnek
- Tudnátok ajánlani egy számítógépes játékot? (jó felbontású, nem verekedős, izgi)
- Régi számítógépes játékot keresek, segítenétek?
- Milyen számítógépes játékot ajánlanál?
- Telefonos játékot hogyan tudok a számítógépről bluetooth-on átküldeni a telefonra?
- Azzal a dvd-vel, amivel asztali számítógépre telepítettük a Win 7-et, tudok laptopra is telepíteni, vagy ahhoz másmilyen kell?