Miért vagyok ilyen befolyásolható? (beszélgetés)
Minden emberre hatással van a környezete, ebből áll össze a személyisége. Az jó ha valaki befogadó a világra, így izgalmas, összetett, sokoldalú személyiséggé válik.
Mindenkitől lehet tanulni valamit.
Az oroszlan is eleg eros es a skorpio is.
Nekem az oroszlan aszecendensem akkor jon ki, ha felhuznak. Nyugodt tipus vagyok, de ha ideges, akkor megmondom mindenkinek, hogy mi lesz, es ki hogyan alljon, merre nezzen, mikor vehet levegot. Es furcsa modon a csajoknak ez bejon, ha ezt latjak, hogy "rendet" teszek magam korul :D
Lehet, hogy te is oolyan vagy mint a viz, de vannak helyzetek, amiben csakis magad vagy, senkire sem hasonlitasz.
Nem csak egy zenet lehet szeretni. En pl Mike Oldfield, Vivaldi mellett Daft Punk rajongo vagyok :)
Orulj neki, hogy tudsz az emberekhez idomulni. Attol, hogy felveszed a stiusod, meg lehet onnmagad. Pl X men Mystique
Gondold végig melyik áll hozzád közelebb! Egyikben mi a jó számodra és a másikban mi!
Egyébként mi a csillagjegyed? Ezt csak kíváncsiságból kérdem:)!
Az ember mindig változik....vannak nyugodt természetű emberek,vannak akik még ennél is nyugodtabbak,és kockafejűek,már bocsánat,vannak élénkek,hangemberek,írányító tipusú emberek.Viszont akár melyik közegben is vagy,valahol önmagadat kell adni,és nem másokat majmolni.Ha ezt tudod,mindent tudsz!
Igy maradsz egyéniség,aki bárhová be tud illeszkedni!
Nem értem igazából mi is a problémád! Miért kéne egy embernek beskatulyázni magát?
A lényeg, hogy a megfelelő környezetben megfelelően tudj viselkedni. Szerintem. :)
szerintem még nincs kiforrott egyéniséged.
hány éves vagy? :))
További ajánlott fórumok:
- Ha januárban szülök, milyen mértékben befolyásolja a tgyás, gyed összegét, ha novemberben és decemberben táppénzen vagyok?
- Szerintetek milyen mértékben befolyásolja a szemünket a szám.gépezés/Hoxa-ás :)/?Tapasztalatok?
- Milyen tényezők befolyásolnak egy mobiltelefon megvásárlásánál?
- Milyen előzményei, jelei lehetnek a szívinfarktusnak?Mi befolyásolja?
- 4-5 napos menstr. után még 6-10 napig rózsaszín váladék normális? Nem csöpög, csak a váladéknak van ilyen hülye színe. Ovut befolyásolhatja?
- Annyira könnyen befolyásolható vagyok. Úgy utálom ezt magamban!