Miért "utálják" a férfiak, ha egy nő balerina cipőt hord? (beszélgetős fórum)
Nekem a balett cipőkkel semmi bajom. Viszont vannak ezek a saruk, amik leginkább arra hasonlítanak, mintha a nő levágta volna a csizmája orrát.
No számomra ezek az igazán szörnyűségek. Egy strandpapucs is kellemesebb látványt nyújt számomra a nő lábán, mint azok az ormótlan lábbelik.
Perszehogy nem a klasszikus balettcipőre gondolok, hanem az olyan jellegűre. Csak régebben nem hivtuk balerina cipőnek, hanem csak balett cipőnek:)
Nekem már a formája sem jön be. Én a kicsit hosszú, szögletes orrú cipőket szeretem, mert azok nem nyomoritják a lábat. És a kb. 1-1,5 cm-es sarkot. A hegyes orrú cipőket sem szeretem és a nagyon magas sarkút sem.
Nálam tuti, hogy a menés számit.
Nem rég kezdtem el hordani a papucsaimat és hiába drágák, márkásak kitörték a lábaimat. Ahogy mondtam máshogy kell minden cipőben lépkedni, máshogy kell megtartani egy cipőt a lábon és máshogy egy papucsot. Kényelmetélen cipőt sosem vennék meg én sem, mert nem szeretném, ha a lábaim eldeformálódnának. Nem szeretnék sosem kalapácsujjakat és bütyköket sem:)
Akkor picit helyesbítek:
a kevesebb nálam azt jelenti, hogy van kb.20-25 nyári cipőm... szerencsére nekem is módom van gyakran váltogatni
Balerinában itt most azt a klasszikus balett cipőt értjük? Mert azok tényleg nem valami szépek, egészségesek, de szerintem klasszikus balettcipő nincs is nagyon utcai forgalomban.
Én a balettcipő-stílusú lábbelit nevezem balerinának, van például törpesarkú balerinám, egybetalpú magasabb, tök lapos
Hát igen. Nem is értem, hogy bírtok ilyen papucsokban gyalogolni. Szerintem és a nyarat egy bokatöréssel kezdeném, ha ilyenben kellene járnom járnék.
De jó, hogy nem születtem nőnek :-)))
"Bár nem olyan kecses, hanem olyan szőrös :-)) "
Reméltem hogy ismered ezt a dumát :)) erre gondoltam XD
köszi :) mi nők úgyis szeretjük kínozni magunkat :D
meghagyod nekünk és átnyergelt férfitársaidnak :DDD
Igen:-)
Bár nem olyan kecses, hanem olyan szőrös :-))
Mindenképpen meghagyom Nektek ezt a viseletet.
Még szebbé teszi a lábatokat.
igen sejtettem hogy nem a te stílusod :) hagyd meg nekünk :D
akkor őzike lábad van :DDDD
A szőrös lábam szépen mutatna benne:-)))
Nyáron sportcipő, télen a bakancs a viselet nálam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Tegnap egy nőn balerina cipőt láttam, te még felvennéd ilyenkor, nem hideg?
- Elég jó idő van már a balerina cipőhöz?
- Miért nem bírja a lábam a balerinacipőket?
- Walkmaxx balerina cipő