Miért nem bírja a lábam a balerinacipőket? (tudásbázis)
Én is... de nincs mit csinálni, ebbe kell lennem.
Ráadásul, a jobb lábamon a bütyköm bedagadt és nagyobb. Félek hogy így marad és nem megy vissza.
Ecetes vízzel borogatom éjszakánként egyébként.
Tudtok valami jó tanácsot adni nekem ezzel kapcsolatban?
Az enyém se bírja.
Nem tudod megbeszélni a főnököddel, hogy ne ilyet kelljen hordanod?
Az én munkacipőm ilyen, semmi sarka, és olyan puha a cipő mintha mezítláb járnék egész nap... :S
Lúdtalpam is van ráadásul, úgyhogy szeretnék venni bele betétet, amivel kényelmesebb lehet.
Ráadásul, a jobb lábamon a nagylábujjam körme is fáj, és kicsit belilult az egész :/ Mit lehet tenni ilyen esetben?
erre én nagyon kíváncsi vagyok, miért!
nekem egy puha talpú van és szó szerint érzem a talajt. jóval közelebb állok így a mezítlábas járáshoz, mint bármelyik más cipőmben, amiről azt hallottam mindig, hogy jó. talpmasszázsnak sem rossz szerintem.
vszl túl szoros. nagylábujjadnál ha a felső réteg kemény, mindig nyomni fogja + hátul a gumi túl erősen szorítja rá a lábadra a cipőt.
amelyik puha anyagból, műanyagból készül (az orrát be lehet nyomni és vissza is áll könnyen) és hátul sem kemény, nem lesz semmi bajod tőle.
nem lehet ilyet könnyen találni, ami teljesen puha.
Az összes balerina cipőm feltöri a sarkam, és nyomja a nagylábujjamat iszonyatosan.
Ráadásul, abba kell állnom egész nap, úgyhogy borzalmas..
További ajánlott fórumok:
- Miért görcsöl éjjel be a kezem vagy a lábam?
- Stabil futócipőtől miért fájdul meg a lábam?
- Pár napja időközönként rámtör egyfajta végtaggyengeség. Kimegy az erő a lábamból-karomból. Miért?
- Miert no be a bor ala a szor a labamon szortelenites utan? Mit lehet tenni ellene?
- Miért van az, hogy a szuka kutyám néha párzó mozdulatokat végez a lábamon?
- Miért töri fel az összes cipő a lábamat?