Tegnap egy nőn balerina cipőt láttam, te még felvennéd ilyenkor, nem hideg? (beszélgetés)
én simán fölvenném. napközben 15 fok volt még tegnap, ha csak abban az időszakban ment ki, miért ne? én sem vagyok valami fázós, mondjuk most van új bokacsizmám és állandóan azt hordom, mert imádom, de hordanék balerinát is, ha úgy hozná az élet.
Mondjuk nem értem, merre laksz, hogy ez a legmegbotránkoztatóbb dolog, amit az utcán látni lehet. Én néha olyan ruhakölteményeket meg színösszeállításokat, meg télen is rövidnacit, nyáron meg csizmát meg nem is cicanacit hanem harisnyát :D konkrétan harisnyát nadrág helyett, nem hosszított felsővel látok néha. A top nálam nem is a harisnyás volt, hanem egy pasi, aki egy olyan rövidnaciban nyomta (hideg is volt, de lényegtelen), ami kettővel kisebb volt a méreténél és konkrétan a feneke alja kilógott, mint lányoknál egy feszülősebb franciabugyiból.
Muszáj!:(
Nincs pénzem csizmára....
Én már tuti nem, fagyos vok:)
Inkább bokacsizi, középszárú, sőt magasszárút is ,ami nem bélelt.
Hú, azért az már durva egy kicsit.
Félcipőnél arra gondoltam, ami szintén felül nyitott mint a balerina. Én is utáltam a balerinákat, de nekem akadt egy szép fekete, amit megszerettem.
Szerintem ezt magadnak kell eldöntened..ha te abban érzed jól magad, és úgy érzed,hogy nem fogsz fázni benne, akkor vedd fel..
Én biztos nem venném fel, nem dacolnék egy petefészek gyulladással.
Mondjuk a félcipő, és a balerina között van különbség..
Szia!
Én már nem venném fel, mert hideg van és félő, hogy könnyen felfáznék, inkább beiktattam a csizmáimat:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy fejeznéd be a mondatot? Tavaly ilyenkor még....
- Tegnap kaptam egy felszólitást az ELO-tól, hogy 2005.dec 2006 januári részlet nincs befizetve.Mi ilyenkor a teendő?Fizessek?
- Melyik kabát jön be a kettő közül? Ha tini lennél, felvennéd?
- A páromat tegnap műtöttek hasi sérvvel. Holnap engedik ki a kórházból és igazából nem tudom melyik ételt eheti meg, kell ilyenkor diéta?
- Tegnap voltam hasi ultrahangon és kiderült nagyobb a lépem (53 mm) a szokásosnál. Ilyenkor mi van, mi lesz tovább?
- Súlyos hiba után állt helyre a rendszer.Mi ilyenkor a teendő? Jogtiszta XP-t használok, tegnap letiltott a rendszer hogy ne károsodjon a PC.