A páromat tegnap műtöttek hasi sérvvel. Holnap engedik ki a kórházból és igazából nem tudom melyik ételt eheti meg, kell ilyenkor diéta? (tudásbázis)
Különösebb diéta nem szükséges, csak puffasztó ételeket ne egyen. Ilyenkor még szoktak adni estére székletlazítót, hogy az első széklet könnyebben legyen, aztán ami jólesik.
Milyen sérv volt, hasfali vagy lágyék?
Diéta csak emésztorendszert érinto, mutét esetén szukséges,ilyenkor a korházban ellát a diétás novér tanácsokkal.
A sérv az emésztorendszert,legjobb tudomásom szerint nem érinti.
Gyogyulást a párodnak.Tanács, ne emeljen semmit.
Kérlek!
Orvos vagy a nővér tanácsa hasznosabb mint velem együtt a "szakember gárda"
Jobbulást a párodnak!
Én nem gondolom, hogy lenne diéta.
Nem rég műtöttek igaz mással, de a kórházba ezt a részét lerendezték. Műtét utáni napon csak folyadék, a következő napon, pépes, majd szilárd étel.
Ez nem gyomor műtét, tehát szerintem semmi extra diétát nem igényel.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Te szivesen venned. ha amikor kijossz a korhazbol a masodik babaval, akkor anyosod ott lakik nalatok egy ideig?
- Valaki már kérte ki a kórházból a születési zárójelentését?
- Nektek volt segítségetek, mikor hazamentetek a kórházból a babátokkal (párodon kívül), egyáltalán érezted, hogy kell segítség?
- Újszülöttet milyen módon lehet szállítani autóval haza a kórházból? Lehet kézben pólyában, vagy mózeskosárban? Erre valami törvény van?
- Milyen ruhában hoznád haza a kórházból a babát, ha februárban szülsz?