Miért szívat folyton? Mit akar elérni ezzel? (beszélgetés)
Fajni fog:
Mert megengeded neki, hogy elhitesse veled, hogy cart se érsz.
Ne haragudj!!!!!
Tehát senki.
Miért hagyod, miért állsz vele egyáltalán szóba?
Oszd már le a fenébe. Ne hagyd magad! Mit képzel ő magáról!
Mond neki,hogy úgy látom bennem látod saját magadat, és hagyd ott a francba!
Került el nagy ívben. Az ilyet ha messziről meglátom, látványosan átmegyek a másik oldalra, vagy ha mégis mellette kell elmennem, akkor elkezdek kotorászni a táskámban, vagy másfelé nézek...
Vagy éppen csak köszöntök, és lépsz tovább, ha meg akar állni, mondd hogy sietsz, nem érsz rá. Majd észreveszi, hogy nincs dumcsi.
Mert hagyod magad, drágaság!
De tényleg! Miért kell leállni vele beszélgetni??
Nem írtad, de ha a barátodról van szó, én bizony páros lábbal rúgnám ki, mondván: "ha szerinted ennyire elfuserált vagyok, veled ellentétben, akkor mit keresel itt! Menj a fenébe, keress magadnak hozzád illőt!"
Ha rokon-féle, akkor nem lennék ennyire durva, de mindenképp lazítanék a kapcsolaton, és éreztetném vele, hogy ettől kezdve csak a tiszteletbeli 3 lépés!
Egyebet nem hallok tőle, csak azt, hogy ideje volt, hogy elköltöztem otthonról, mert gáz volt 30 évesen még szülőkkel élni (30+osan véget ért egy kapcsolata, majd éveken át a szüleivel lakott, az nem volt ciki).
Akárhányszor szóba kerül bármi, amim van, telefonom, autóm, ruháim. Mindenre azt mondja, hogy nem arravalók, cigányoknak való, cigányok járni olyan ruhákban, vesznek olyan autót meg telefont, mint én.
Egyik este főztem és kicsit odaégett a kaja, amikor említettem, azt a választ kaptam, hogy még főzni se tudok.
Amikor említettem, hogy vettem egy robotporszívót, mert könnyebb, az volt a válasza, hogy még arra is lusta vagyok, hogy saját kezeimmel takarítsak. Nem vagyok arravaló, nem kellenék neki. Amikor említettem, hogy bementem a hivatalba rendezni valamit, napokig kellett járjak, míg el tudtam intézni, mert hiába kérdeztem az alkalmazottakat, semmit nem mondtak, mintha nem tudnának róla. Akkor is az volt a válasza, hogy biztos elmondták a csajok, csak nem vagyok elég okos, hogy megértsem…
Miért viselkedik így velem, miért próbálja mindig azt elhitetni velem, hogy egy csődtömeg vagyok?
További ajánlott fórumok:
- Miért piszkáljuk folyton egymást?
- A nők miért csak magukra gondolnak folyton?
- A párom folyton azzal vádol, hogy én az utolsó bőrt is le akarom húzni róla...
- Hogy lehetne elérni, hogy folyton legalább langyos legyen a radiátort? Cirkó keringteti a radiátorokban a meleg vizet, azaz azzal fűtünk.
- Obstruktív bronchitis-2 éves kisfiam folyton ezzel kűzd. Nem aszthmás, mindig betegség váltja ki. Más is szenved ezzel?
- Tönkretettem a 3 fázisú szivattyút ezzel?