Miért szedi szét a ruháimat a mosógép? (beszélgetés)
Samsungnak 2 éves a garanciája. Azt fogják mondani, hogy béna vagy, rossz mosószert használsz, nem jó hőfokon mosol, stb., de van remény.
Nekem volt egy samsungom, ami 1,5 év alatt 6x volt javítva. Folyt a víz belőle, így mosásnál 1 törölközőt kellett elé terítenem, hogy ne tocsogjunk a vízbe, majd hangos lett (csapágyas lett), majd javítás után újra csapágyas lett, majd újra és újra, azaz orrán-száján ömlött a víz és olyan volt, mint egy traktor. Minden alkalommal azt mondták, hogy rossz a mosóporom, sok ruhát teszek bele, nem tisztítom rendesen, stb.
A sokadiknál meguntam és visszakértem a pénzemet. A vételár 75%t kaptam vissza ha jól emlékszem, mert kiderül, hogy azért lesz mindig csapágyas, mert valami gyári hibája van. Sajnos belementem abba az összegbe (örültem, hogy egy részét visszafizetik), de utána olvastam, hogy valakinek a teljes összeget visszaadták....
Ne hagyd magad! Írj levelet a samsungnak és kérd vissza az árát. Sosem lesz jó a gép!
3 hsz-ó jól írja.
Zipzárt mindig fel kell húzni, azok is okoznak sérülést a ruhákon.
Mosózsákba mosod, tényleg érthetetlen miért szaggatja.
Én is jártam így. Egy kis drótféle állt ki a dobból. Simítsd végig a dobon a kezed. (Persze óvatosan)
Bár az is lehet nálad más az oka.
További ajánlott fórumok:
- Miért tépi szét a mosogép a ruhákat?
- Tönkre teszi a mosás a ruháimat akárhol mosok még a mosodákban is, miért van ez? Valaki volt már így?
- Ha csak azokat a ruháimat tartanám meg, amelyek örömöt...
- Segítsetek! A sírógörcs kerülget a legjobb ruháimat épp most tettem tönkre, összemostam, mivel tudnám kiszedni?
- Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon)
- Hol tudnám eladni a használt ruháimat?