Miért nem tudom egyben eltávolítani az üvegmatrica képet csak darabokban? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én is mindig bajban vagyok vele (a téli hóember még mindig az ajtón van). Én "bugyira" készítem, csináltam már vastagabbra (az buborékos lett) vékonyabbra is (elszakadt, amikor az üvegre tettem)nehéz eltalálni a középutat.:)
Jobb hijján késsel szedem le és ablaktisztítót fújok rá, hogy felázzon. Amikor nagy nehezen levakarom, akkor rátapad a parkettára.:(
Nagyon köszi a segítséget és az ötleteket.
Én nem genoterma-ra készítem őket, hanem iratlefűzőre. A festéket pedig ettől vastagabban nem igen tudom felvinni már...
Lemásolnom nem kell, mivel ki vannak nyomtatva a mintáim...
Csak hát sajnálom őket majd itt hagyni a lakásban, ha egyszer költözünk..
Mert nem lett egyenletesen felvive a festék. De átlátszó papírral l le kell másolni, jövőre meg újra meglehet festeni.
Én éles késsel szoktam alányúlni /papírvagó!) Akkor le is jön
Ja, hogy ajtón van....Akkor valószínűleg már eléggé kiszáradt. Nekem a hűtő ajtaján van, de csak késel tudom leszedni.
A legrosszabb ablakra rakni, mert ott 'belesülhet', ha nagyon égeti a nap és a nyoma megmarad, bár azt csak ablakmosáskor lehet észrevenni, ahogy a víz éri (kirajzolódik megint a forma).
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Műköröm eltávolítás
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.