Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért nem marad lapos a fasírt? fórum

Miért nem marad lapos a fasírt? (tudásbázis)


2011. márc. 15. 09:24
Köszönöm lányok aranyosak voltatok:-)
22. 9cf0020815 (válaszként erre: 21. - Fa1a8710cc)
2011. márc. 15. 09:23
Azt hiszem a tiéd a megoldás kulcsa.:-)))
2011. márc. 15. 09:16
A fasírt, ha nagyon húsos akkor biztos hogy össze ugrik! Én ha úgy akarom ne legyen labda akkor teszek bele sok kenyeret, kevés tojást,(félkiló hús, 2-3- szelet kenyér héj nélkül, 1 tojás) ellapítom nagyra vékonyra, és úgy is marad ha meg sül is, a kenyereset nem szabad túl sütni!)
20. 9cf0020815 (válaszként erre: 19. - Rucuka)
2011. márc. 15. 09:11
Így még nem sütöttem,de biztosan nagyon finom.
19. rucuka
2011. márc. 15. 09:05
Nagymamam reszelt krumplit meg kenyeret is tett a fasirtba, meggombocgatta, lisztbe forgatta, majd ket tenyere koze tette es osszenyomta egy picit.Igy laposabbak lettek.
18. szemmelver (válaszként erre: 16. - T.Ili)
2011. márc. 14. 16:43
detto:)
2011. márc. 14. 16:38
én nem szeretem a lapos a fasírtot
16. t.Ili (válaszként erre: 13. - 9cf0020815)
2011. márc. 14. 16:33
Én is úgy szeretem!:D
15. 9cf0020815 (válaszként erre: 14. - Era06)
2011. márc. 14. 13:57
Szegény nagyi nem tehet róla:-)
14. era06 (válaszként erre: 11. - 9cf0020815)
2011. márc. 14. 13:56

klónoztassa a nagyit és vegye feleségül őt :)

ha más a formája, az íze is más lesz?

13. 9cf0020815 (válaszként erre: 12. - T.Ili)
2011. márc. 14. 13:52
Hát nem tudom,időnként olyanokat főzök,amit még megkóstolni sem tudok.Képzeld el a káposztás tésztát rettenetes édesen,és jól megszórva borssal...,rettenetes:-)
12. t.Ili (válaszként erre: 11. - 9cf0020815)
2011. márc. 14. 13:47

Még pár év,és senkiét nem akarja megenni,csak amit Te főztél!:)

Kitartás!:))))))))

2011. márc. 14. 13:46
Már késő,szegény már régen meghalt,de nem hagyja nyugodni,állandóan őt emlegeti...,hogy ezt is,azt is úgy csinálta,na meg a rétese...:-)))
10. t.Ili (válaszként erre: 8. - 9cf0020815)
2011. márc. 14. 13:39

Akkor mond meg Neki,hogy süttessen az öreganyjával!

Mér nem tanulta el tőle!:DDD

9. t.Ili (válaszként erre: 8. - 9cf0020815)
2011. márc. 14. 13:37

Ha fagyasztottat csinálok,fagyosan teszem bele,és az rögtön lehűti az olajat.Nem kapja meg azt a kérget,tud terjeszkedni,ahogy enged ki a hőtől.

De lehet,teljesen más az oka,én meg itt okoskodok megint!:D


Szóval nincs fasírt?:DD

8. 9cf0020815 (válaszként erre: 7. - T.Ili)
2011. márc. 14. 13:28
Azzal nincs gond...elfogy:-)))A párom reklamálja állandóan,hogy "az öreganyámé olyan formás, lapos volt":-)))Az amit írsz, viszont tényleg lehet, meg feltételezem annyi hús sincs benne,mint amit itthon készítünk.
2011. márc. 14. 13:23

Azt figyeltem meg,ha a lefagyasztott fasírtomat sütöm ki,akkor laposabb marad.

Lehet,a hirtelen sütéstől kérget kap a külseje,és a belső,még sületlen részek,csak felfelé tudnak terjeszkedni.Ha olajsütőben csinálják,talán egyenletesen kapja a hőt mindenütt!

Legközelebb szurkáld meg az oldalát,hátha segít!Vagy nagyon lapítsd el a tenyeredben.

Én szeretem a gömbölyűt is!

Küld el nyugodtan!:)

6. 9cf0020815 (válaszként erre: 5. - Dinuss)
2011. márc. 14. 13:15
Azt is próbáltam,tudod mikor beletettem az olajba,megnyomkodtam...,akkor meg letapadt:
2011. márc. 14. 13:11
Nekem is mindig osszeugrik pedig en sok kenyerrel csinalom...Talan azt meg megprobalhatod,hogy sutes kozben idonkent megnyomkodod.
4. 9cf0020815 (válaszként erre: 3. - Alann)
2011. márc. 14. 13:09
Kenyeret tettem bele én is,szerintem eleget.Már nagyon sokféleképpen próbáltam.
2011. márc. 14. 13:04
Szerintem ha elegendő zsemle van benne nem fog összeugrani, egyébként a vendéglőben zsemle helyett kenyeret használnak.
2011. márc. 14. 13:00
Nagyon szeretnék olyan lapos fasírozottat sütni,mint a vendéglőkben,de mindig összeugrik.Szerintetek mi a titka?
2011. márc. 14. 12:58
Miért nem marad lapos a fasírt?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook