Miért nem kapcsolódik a telefonom a routerhez? (tudásbázis)
Én nem merem használni úgy a netet. Hiába mondták, írták le, hogy mennyi a határ és azután nem működik, de én mégsem merem használni. Egyszer csináltam véletlenül (kioldódott a billentyűzár) 45e ft-os számlát... szóval már félek ettől.
Nekem máshol lehet csatlakozni más routeréhez, csak az itthonihoz nem tudom. Vajon miért?
Igen, lehet :(
Csak ez igy eleg gaz, mert van ugyan net-elofizetes rajta, de az par nap alatt lemerul, es anelkul meg iszonyat lassu az egesz. Es epp csak arra nem lehet hasznalni a telefont, amire valo... :((((
Akkor ez valami Samsung vírus :DD :/
Ám azokra azt mondta az eladó, hogy hibás készülékek. Lehet, hogy ez lehet a baja a tiédnek...
Sziasztok!
Az új telefonom észleli a routert, de hiába írom be a jelszót, mégsem kapcsolódik a hálózathoz. Már újraindítottam a telefont, mégsem sikerül továbblépnem. Azt hiszem egyszer csatlakozott, nagyon rövid időre, de aztán magától szétkapcsolt.
Kiírja, hogy kapcsolódás....ellenőrzés....kapcsolódás...szétkapcsolva. Aztán kezdi elölről az egészet. Mit csinálhatnék vele?
Samsung galaxy mini 2 a példány.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok bejelentkezni az androidos telefonomon a google account-ba?
- Miért nincs Wi-Fi és mobilinternet sem a telefonomon?
- Miért nem működik az új telefonom?
- Miért nem jelzi ki a Gmail üzenetet már a telefonom?
- Miért van az, hogy a telefonom nem akar a facebook oldalra felmenni csak az iwiwet lehet rajta használni?
- Vodafon858 smart telefonomat miért nem ismeri fel a számítógép?