Miért nem jelentkezik? (beszélgetés)
A a baj,hogy már nagyon oda vagy érte. És e miatt nem tudsz reálisan gondolkozni,de ez természetes,ezzel mindenki így van ilyenkor :)
De jobb az elején kiszállni,mint később,mikor még jobban belezúgsz,és majd ott vesz hülyére ahol akar,akkor találkoztok mikor neki jó stb. De te majd mindig megbocsátod,mert szereted,vagy mert akarod őt,és csak jóval később,hónapok,évek múlva jössz rá,hogy kár volt ilyen pasira fecsérelni az időd.
Nem jobb lenne egy olyan,aki oda van érted,nem kell mindig a telefont lesni,hívott e, írt e már,és azon agyalni,miért nem?
Ha most felhívod,két dolog lehet:
1. megmondja,hogy bocs,de nem
2. hazudik valamit, mert arra azért jó vagy neki,hogy mikor unatkozik,vagy kedve van,elszórakoztasd. Persze te elhiszed,mert el akarod hinni.
De most jó lenne neked így? Hogy mindig te tegyél azért,hogy működjön a dolog,alkalmazkodni mindig hozzá,nehogy megint "ne legyen hozzád kedve" stb?
Igen, én is ismerek ilyen pasikat, de még az ilyen típusú pasik is veszik a fáradságot és írnak, vagy hívnak, ha érdekli őket a nő.
Én több férfinál tapasztaltam, hogy hogyan viselkedtek akkor amikor érdeklődtek és hogyan változott meg a viselkedésük, amikor már nem érdekeltem őket annyira.
Egyetértek.
Ráadásul szerintem a pasik,amikor keresgélnek több fele nézelődnek,és lehet hogy éppen van egy befutó,akkor a többi másik szépen le van ejtve....ritkább az,aki őszintén el meri mondani.Igaz nagyon rosszul tud esni több találkozás után,de ez még pont az a fázis,amikor az ember meggondolhatja magát mindenféle következmény nélkül.Ha van valódi vonzódás,érdeklődés az annyira egyértelmű.
Ezt cáfolnám, mert az én párom már elmúlt 40 és mégis rendszeresen használja a mobilt és a netet is.
Nekem is volt olyan pasim, aki nem szeretett sms-t írni, de ha akart tőlem valamit, akkor fel tudott hívni, sőt az én kedvemért, megerőltette magát az sms írásban is. Hangsúlyozom, hogy amikor tényleg akart tőlem valamit.
A kérdező esetében arról van szó, hogy egyáltalán nem ír, nem hívja és nem küld sms-t a pasi. Egyet sem! És napok óta. Tehát nem érdeklődik iránta.
Velem is volt olyan pasi, aki napokat, hétvégéket töltött el, aztán mégsem lett belőle komoly kapcsolat. Az érdeklődésnek folyamatosan fenn kell állni, mert csak úgy lesz belőle hosszútávú kapcsolat, úgy ismerhetik meg egymást.
Az én véleményem:
A társkeresési időszakom alatt számos olyan pasiba botlottam, akik csak szexkalandot vagy hosszabb távú szexkapcsolatot kerestek. Én meg azt hittem, hogy az érdeklődésük komoly, amikor naponta felhívtak és mindenféle szépet, kedveset mondtak nekem. Még olyan is volt, aki a „kis feleségének” nevezett. Aztán pár hét után eltűnt valamilyen ürüggyel. Valahogy hirtelen elmúlt a nagy lelkesedése irántam, pedig nem volt szex köztünk. Tudom, hogy nem bennem volt/van a hiba, ez a pasi volt alkalmatlan a számomra. Ma már örülök neki, hogy nem lett belőle semmi. A párom által most már tudom, hogy milyen az, ha egy pasi komolyan érdeklődik egy nő után és párkapcsolatot szeretne vele. A te ismerősöd nem ilyen. Ha három nap alatt nem jutottál eszébe, hogy vajon mi lehet veled és nem próbált meg kapcsolatot (levél, telefon, sms) létesíteni veled, akkor nem érdekled annyira. Ha pedig bizonytalan, akkor is felejtsd el, mert neked egy olyan pasira van szükséged, aki biztos benne, hogy téged akar.
Tudom, hogy nehéz arra a gondolatra jutnod, hogy valójában nem érdekled őt. De ez lehet a helyzet, ha nem keres téged. Megkérdeztem a páromat a kérdéseddel kapcsolatban, hogyan is látja ő egy pasi szemével.
Ezt mondta: „Ha egy pasi, aki már régi ismerőse egy csajnak és egyszer csak (láthatóan) komolyabb kapcsolatot kezdeményez vele, attól még nem biztos, hogy tényleg komolyan is gondolja. Sok egyéb oka is lehet. Pl. egy pillanatnyi érzelem a lány iránt, ami napok alatt ilyen-olyan okok miatt elhalványul benne; vagy lehet akár egy bizonyítási vágy is, amit ismerős terepen szeretne kipróbálni stb.stb. De ha egy pasi valóban komolyan gondolja, akkor rákattan a nőre és a saját stílusában próbálja szorosabbra fűzni a kapcsolatukat. Ha így áll a helyzet, akkor nem tűnik el napokra, hanem folyamatos kommunikációban akar maradni. Akkor is, ha dolgozik, ha nagyon elfoglalja magát valamivel. Természetesen lehetnek elfogadható érvek egy-két napig, hogy miért nem keresi a csajt ilyenkor egy pasi. De ha már rendszeresen a nő keresi a srácot, akkor ott nincs minden rendben. A srác fejében nincsenek letisztázva a dolgok a kapcsolatukat illetően. Hogy akkor miért nem mondja meg egyenesen a csajnak, hogy számára nem jelent annyit, hogy folytassa, amit elkezdett? Ennek is sok oka lehet. Pl. nem kapott tiszta visszajelzéseket az udvarlására, vagy nem akarja megbántani a lányt azzal, hogy kiadja az útját. Lehet egy gerinctelen alak, aki nem érzi a felelősségét egy olyan ügyben, amit ő maga indított el. Lehet bizonytalanság a háttérben, egy olyan srácé, aki nem nagyon tudja mit is akar. Előfordulhat, hogy csak éretlen a pasi és fel sem fogja, milyen érzelmeket kavar a játszadozásaival. Lehet, hogy egyszerűen képtelen egy kapcsolat kibontakoztatásához. Stb., stb. De mindenképpen az a sanszos, hogy az emberünk nem számítható hosszú távú lehetőségnek. A tettei nem erre mutatnak.”
Nem csak én látom így,hanem a környezetemben élő csajoknak is hasonló tapasztalata,véleménye van....
De jó a kérdésed...Nem tudom miért vonzom be az ilyeneket(mondjuk nem nehéz,ha az arányokat nézzük..) Talán túl őszinte,határozott nő vagyok?Félnek tőlem?Passz :)
További ajánlott fórumok:
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek a földönkívüliek nyíltan?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért akar mindenki takarító munkát nekem? Miért gondolják, hogy arra jelentkeztem valahova vagy az lenne jó nekem?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Ti melyik szakra jelentkeznétek Miért?