Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést? (beszélgetés)
Szóval,akkor lesben áll? :DDD
Jó-jó értem ééén! :)))
Én is nagyon sok naplót olvasok és én is csak elvétve írok hozzászólást!
De nagyon jó kis naplók vannak és ott olyan érzése van az embernek, hogy igazán őszinte dolgokat írnak ki magukból az emberek! Ott nem képmutók nem indulatosak, hanem ami a szívük mélyéből jön azt írják ki és igazán emberik ezek az írások!
Akárcsak a miénk nem?:))
Mi sem engedtünk be senkit,utána!Ott aztán voltak érdekes témák! :DD
Én sokat beszélgetek..van akit már régről ismerek persze virtuálisan.)
de mindég jönnek új arcok...ki kell fogni a jó arcokat...sok kedves ember van itt:)
:-)))
A "folyamatosan", meg az "egyszer sem" között van átmenet. Remélem nem bántottalak meg.
Szia!
Bocs az offolásért, de Téged, mint mindenki mást "bevettünk" a klubunkba, de még egyetlen egyszer sem szóltál hozzánk. :-(
Nem gond, csak ezt azért nem értem, mert olvasni tagság nélkül is lehet.
Szia!
Vagyunk idösebbek is böven, engem is utasitottak el, persze rosszul esett.Ne foglalkozz ezzel,beszélgess a forumokon,sok barátot szerezhetsz.
Frissen regisztráltként ne klubba jelentkezz, hanem csevegj fórumokon, ismerkedj, olvass naplókat, azokhoz írj hozzászólásokat.
Annyi itt az idióta, kitiltott, újraregisztrált, hogy nyilván nem fognak egy zárt klubba beengedni.
Felesleges megsértődni meg durcizni, könnyen megy itt az ismerkedés!
Hajrá! :-))
Ne keseredj el! Én sem vagyok csak egy klub tagságba!
Sokkal jobb és kedvesebb embereket találtam egy -két napló olvasás közbe!
Kitartás, hidd el vannak azért itt a te korosztályodból, sőtt sokkal idősebek is!
esélyesebb, hogy frissen regisztráltat, és akit egyátalán nem ismernek a klubtagok nem fogadnak.
A zárt klubok azért vannak, mert az ott lévők gondolom több esetben intimebb dolgokat is megosztanak egymással, amit a nagyközönség előtt nem feltétlen írnának le.
Ilyetén nem szívesen neged be rögtön az ember egy "ismeretlent".
Fórumozz, ismerkedj picit.
Sokan alapítottak fórumból klubot, ahova csak azokat vették fel akik a fórumba is tartoztak.
Ilyenek a nagyon zárt klubok ahova újak jelentkezését már nem fogadják el.
Ne vedd a szívedre!
nem hiszem, hogy veled lenne a baj, de lehet, hogy egy nagyon összeszokott baráti társaságba akartál becsöppenni ahol esetleg személyes titkokat beszélnek meg egymás közt
főleg ha látják, hogy friss hoxás vagy
Szia!
ezt én is tapasztaltam pedig már réginek számítok..
Tudod..vannak olyan egyedek, akik csak néhány emberrel osztják meg a dolgaikat, akiket nem ismernek...azokat nem engedik be a naplóba...kicsit rosszul esik...de ez van..olyanokat olvass akikkel már bezélgettél többször..tuti nem fognak elutasítani:)
További ajánlott fórumok:
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Tanfolyamra jelentkeznék, de melyikre? Hogy lehet ellenőrizni, hogy valós egy suli?
- 2013-ban kötelező az emelt szintű érettségi az egyetemre való jelentkezéshez?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?
- Ha munkanélküliként regisztrálok a munkaügyhöz, akkor nagyobb valószínűséggel vesznek fel az általam jelentkezett helyre?
- OKJ-s képzésnek feltüntethető-e egy hatósági képzés egyetemre való jelentkezéskor? Ér többletpontot?