Miért nem használ a ricinusolaj? (tudásbázis)
Most komolyan, két nap után mit vársz? 20 cm-el hossazbb hajat? vagy mindegy, x akármivel jobbat?
Szerintem ezeket a cuccokat minimum egy hónapig kell rendszeresn szedni, de az is alig látható, a fél év jobb!
A ricinusból nem egy evőkanál kell.
A gyógyszertárban kis üvegcsékben lehet kapni, ami 1 adag.
Garantáltan hatnia kell.
Nekem a szűztea kapszula jó erre a célra.Fogyasztónak vettem,de abba is hagytam,mert az utcára se tudtam kimenni miatta,állandóan hasmenésem volt:(((
Igaz,nem azonnal lesz hatása,de utána annál nagyobb:))
Típus kérdése.
Engem meg sem hatott a májva tea, a lenmag, a maté sem...még a ricinustól sem lett semmi "bajom".
Az egyetlen ami segített az útifű maghéj.
Ennak az előnye, hogy csak tisztít, eltelít, de nem szívódik fel semmi belőle (mivel nem emésztődik meg). A "hátránya", hogy csak bioboltokban lehet kapni és min. 2l vizet meg kell inni egy nap.
Sziasztok!
tegnapelőtt bevettem egy fél evőkanállal semmi , tegnap egy egésszel , semmi , ma mondjuk egy egész meg egy negyed kanálnyit , nem érzem m,ég a hatásást.
sajnos nagyon lelassult az anyagscserém . van rajtam vagy 5 kiló felesleg de mivel alma alkatom ezért borzasztóan nézek ki. gondoltam legalább a bélmműködést beindítom
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- A Ricinusolaj használata
- Hogyan kell használni a ricinusolajat?
- Mennyi idő eltelte után használ a ricinusolaj?
- Ha korábban soha, most miért gyullad be a szemem a ricinusolajtól?