Miért nassolunk? Meg tudja valaki mondani? (beszélgetés)
De miért mindig este? Egész nap nem jut eszembe,de
este olyan vagyok mint az Orbán lelke /Szent Orbán/
kódorgok a lakásban, a hűtő már magától kinyílik ha arra megyek.
Párszor kipróbáltam már: kidobtam minden bontott nápolyis, cukros, csokis, kekszes zacskót a kukába...
Aztán, felforgattam az egész lakást egy kis édesség után: megtaláltam a módját, hogy egyek valami édeset, olyankor nagyon találékony az ember:)
Naja hoxa!! :D
Like :D
..ha nem is nasizás akkor más bolondéria, szerintem is mindenki /majdnem mindenki/ valamire rákattan.
Rejtvény, játék, pia, cigi,kézimunka, sport...HOXA :DD stb.
A nasizás olyan mint a dohányozás... Csupán akaraterő kell a letételéhez.... Sok embernek sikerült már, és még soknak is fog, akik bíznak magukban!
Én sem vagyok egy akaraterős nő fogyás téren, de mégis a nasizásról kb 2 éve mondtam le!
:)
Magamnak bevallom: akaratgyenge vagyok, de más szájából ez csúnyán hangzik:(
Szerintem mindenkinek megvan a maga kis "nasizása", ha nem édesség, akkor más...
Azért nassolunk, mert jóléti társadalomban élünk. Van miből nassolgatni. Ha nem tudnánk megvenni, akkor nem tennénk.
Azon kívül a szervezetünk kívánná a hasznos vitaminokat, ezért "kívánósságot" indít el az agynak, mire szegény testnek leküldünk egy szénhidrátokban és mesterséges adalékanyagokban gazdag mérget.
Gondold csak el, ha a gyereked könyörögne, hogy éhes, erre Te mondjuk szotyit adnál neki...
Pedig így van!
Nem tudom..de én nem igénylem a nassolást :)
Persze gondolom aki azt teszi valami hiányt potól,pótcselekszik, vagy akaratgyenge.
Épp most mondtam a barátnőmnek, hogy mindegy mikor ér ide ebédelni, mert én reggel óta eszem...még jó, hogy vasággyal együtt vagyok 50 kiló. :-)
Pótcselekvés, talán az önszeretethiányt pótoljuk így.
Én nem csak akkor:(
Hogy miért: valami űrt próbálunk meg vele eltüntetni...
De az biztos, hogy hiányt pótol, csak le lehetne győzni, de én (is) gyenge vagyok:(
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja megmondani milyen betegségben szenved GYőzike?
- Valaki meg tudja mondani mi baja lehet a mosógépnek, ha nem csavarja ki a ruhát?
- Az E-on-nak akartam bemondani a mérőóraállást, de azt mondta a gép, nem tudja elszámoló számlaként rögzíteni. Tudja valaki miért?
- Segítenétek? Nem tudja valaki megmondani miért nem lehet megtalálni a "Canadahun.com" oldalt?
- Nem tudja valaki megmondani miért nem jön be a googléba keresett szó?
- Valaki meg tudja mondani miért nem virágzik a vitorlás virágom?