Miért mondja, hogy vetkőztetem a tekintetemmel? (beszélgetés)
Nálunk nincs jó hapsi, pedig van egy csomó. Na jó, egy, de az még fiúcska. :))
Na meg a szeme.. ugyebár... :)
Még az is lehet, hogy én voltam? :P
Pedig van benne igazság. Egy Alfahímn már csak tudja..
Fogalmam sincs, nem tudom. De már annyira hiányzik, ezért örültem ennek, mert azt hittem ő az, mert ilyen kérdést nem sokan tudnak feltenni, de amint látjuk, azért még akad más is.. :)
És mi van rózsaszíncsillaggal?
Meg voltam győződve arról, hogy ezt a kérdést zsuzsinko tette fel. De nem! Hmm... Elgondolkodtató.
Sydney??
Jobban megy az idő, ha az embernek nem csak a keze, hanem a szája is jár. ;)
Valahogy el kell ütni azt a 8 órát.
soknak van felesége meg gyereke, meg mellette egy más városban még egy nője és attól egy gyereke. de olyan is van hogy 3 nő és 3 gyerek várja más városokban...
a feleség és gyerek csak akkor életbiztosítás ha a kiszemelt alany (azaz TE) nem akar "kavarni" a feleséggel és gyerekkel terhelt hímmel...
Az illető nem foglalkoztat, de azt szeretném megtudni, hogy mire jó ez a viselkedés. Még ha munkahely is, azért az emberek nem gépek, ott is vannak emberi kapcsolatok, vagy talán nálatok nincsenek?
És mire jó ezzel foglalkozni? Ha ez egy munkahely, és téged amúgy sem érdekel az illető, akkor mi a gond?
nekem azt is mekegtek h ne kivanjam annyira mert kellemetlen a szamara....egy sz.rzsak nyogte kinnnyaban amikor mar nem tudta mivel felkelt a figyelmem...sajnalatra erdemes nemellik
Szóval azt mondjátok, hogy azt szeretné ha odalennék érte?
Arra várhat....
jah lemaradt...ha meg nem igy van...csak szeretne ha igy lenne mmint az aki ezt gugyogi Teneked
Az a baj, hogy nem vagyok ilyen nagy dumás, meg a humorom is elég lassú. Így betanulva meg tisztára erőltetett lenne. Vagy nem?
Majd megkeresgetnek privátban, és megérted...
Vagy nem.
Még érned kell...
ez egy jo kerdes... kiul a fejedre ha megkivansz valakit ennyire egyszeru
Ha el is pirulsz erre, akkor az isten se mossa le rólad, hogy meghámoztad.
nem neked teeeee! neki mondanám :)))
vagy esetleg: naja kedves rögönyszemem van, örököltem, anyámnak is avvót.
Én? Miért lennék hülye, csak megkérdeztem valamit....:/
További ajánlott fórumok: