Miért lehet az, hogy nem kívánom a húst, húskészítményeket és egyenesen hányingerem van tőlük? (beszélgetés)
tom csak ezt még senki nem irta, valószinűbb persze hogy a meleg miatt van
vagy esteleg elédtettek valahol valami rossz szagu izű husos ételt
Máj-gyomor-bélrendszeri betegségek tünete is lehet.
De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Ez ilyenkor nyáron, melegben többé-kevésbé természetes. Ha ez később is így lesz - netalán tényleges húsundor lép fel, akkor érdemes lenne orvoshoz menni is kivizsgáltatni.
Tavaly végigcsináltam ezt a vizsgálatsorozatot... Tudom, mi a folyamata és mire gyanakodtak.
Szerencsére nem igazolódott be, később rendeződött a probléma.
nekem is valtoznak az etkezesi szokasaim, otthon a szuloi hazban minden nap hus van, amikor egyedul lakok, akkor meg sem kivanom.
nem kell mindenben a bajt keresni!
minden mulando!
Van olyan, hogy telítődik az ember.
Olyankor jobb elkerülni az adott ételféleséget.
A zöldség gyümölcs amúgy egészségesebb is.
Régóta tart a dolog?? Előtte sok húst ettél?
Ha a korábbi evési szokásaid drasztikujsan megváltoznak, látszólag ok nélkül, azért szerintem érdemes "túlgondolni", hogy ugyan mi okozhatja...
A meleg miatt, terhesség, vagy esetleg más áll a háttérben...
kedves tavasz!
így teszem:) csak ezt annyira furcsálltam mert régebben teljesen húsmániás voltam :)
kedves encie!
ennek nem kell megkeresni az okat, egyed azt, amit kivansz! :)
azt kesz!
nincs mit ezen tulgondolni!
majd visszajon a hus is, lehet, hogy tuletted magada belole.
További ajánlott fórumok:
- Húsok, húskészítmények
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?