Miért kínos az embereknek érzelmekről beszélni? (beszélgetés)
Ezt ne vedd zokon. Vannak, akik egyszerűen csak nem empatikusak. Vagy az érzelmek kimutatása számára egyenlő a tabu témával.
Ezt nekem is sok idő volt megérteni, hogy én hiába vagyok érzelmes, empatikus... A másik nem biztos, hogy "ért" engem.
Megértettük, csak veled nem értünk egyet.
Az illető nem nem szeret az érzelmeiről beszélni, hanem veled nem akar erről beszélni, és kész.
Te pedig mindenképp ki akarsz belőle húzni valamit.
Ha teljesen hü.lyét akarsz magadból csinálni, akkor hívd fel és mond el neki, hogy nyugodtan beszélhet veled az érzelmeiről és legalább bőgjön ki valamit a szép és érzelgős leveledre, mert várod a reakcióját.
Ne minket fikázz, hanem nézz magadba.;)
De az.
Körte alkata van. Szemöldök tetoválást akart/akar, és fogyózik. Ilyeneket a nők csinálnak;)
Szerintem rég szóltam hozzá a témához.
Nem sértegetek senkit, de fárasztó mindenkinek 5x leírni ugyanazt, mert nem érti elsőre sem.
Neked nem megy.
Aki nem ért veled egyet, azt rögtön sértegeted, hisztizel
Ha csak szeretted mit akarsz még tőle? Tovább lépett, nem érdekli, mit gondolsz róla.
A tapadós emberektől mindenki menekül.
Némelyik hozzászólás annyira álszent, hogy nem is igaz.
Egy érzmileg elérhetetlen emberbe beleszerettem, és igyekeztem a legjobbat kihozni belőle, önbizalmat, szeretetet adtam...nem kevés befektetett energia van ez mögött. Ebben a kapcsolatban én adtam nagyon sokat, persze ő is adott, minimálisat, amennyit szükségesnek látott, amíg kellettem valamire.
Igen, lehet naív voltam, de HINNI akartam. Végül szépen darabokra szedett és az az ijesztő, hogy ő ennek mind tudatába volt, de nem érdekelte.
Amíg az ő magabiztossága az egekig nőtte ki magát, addig az enyém lassan eltűnt, ahogy a tartásom is. De szerettem akkor is és ez az én hibám.
Én időnként küldök a volt férjemnek ajándékot a születésnapjára, és karácsonyra.
Tudja, hogy nem kell válasz, a címem se tudja..
Szerintem a felesége tudja, hogy korábban egy bolonddal élt.
És most a családját szereti.
Ez nem az elvárás szintjén kell(ene) hogy működjön! Egyszerűen természetes, ha egy kapcsolatban megvan az egészséges "adok-kapok" egyensúlya testi, lelki és szellemi szinten! Ez a háromlábú szék, amire rá lehet ülni! Betölti a funkcióját!
(Tömören összefoglalva.)
Ha nem érdekelne nem pörögnél ezen. Bántja az egódat, hogy nem érdekled 😄
Ez nem jelenti azt, hogy nem tud beszélni az érzelmeiről. Lehet, csak veled nem akar.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Más is szokott irigykedni arra, hogy a szép embereknek minden milyen könnyen megy és mennyire lazák, nyugodtak?
- Szórakozóhelyen csak a menő, pénzes embereknek van csak sikerük, akik mindenkit ismernek. Stb?
- Tuti fogyási módszerek, lusta embereknek
- Hogy van az embereknek ennyi pénze?
- Az ilyen embereknek milyen gondolatai vannak, mik vezényli őket az ilyesmikre?