Más is szokott irigykedni arra, hogy a szép embereknek minden milyen könnyen megy és mennyire lazák, nyugodtak? (beszélgetés)
tehát akkor egy szép ember bármit megengedhet magának ,ezek szerint...a munkahelyén is,elnéznek neki mindent,még azt is ha csődbe viszi a céget .)))))))))))))))))
jézus mária én ilyen felfogással még életemben nem találkoztam :DDD
Szerintem csak önigazolást keresel a kevésbé sikeres életedre. Bocs.
Nincs is egyszerűbb, mint fölmenteni magad a felelősség alól, és vélt előnyökhöz kötni a sikeres, boldog életet.
Tulajdonképpen tök kreatív vagy, mások a szüleikre/tanáraikra/gonosz pajtársaikra/rossz környékre stb. kenik az elcseszett életüket, te a rusnyaságodra. :)
Hmmm, szóval szerinted, aki szép, az okos már nem lehet? Elég érdekes hozzáállás. Mi lenne, hogyha nem kifelé néznél,hanem befelé és magaddal foglalkoznál? Amíg más zöld kertjét nézegeted, amiről fogalmad sincs, mitől is olyan zöld és mennyi munka, szenvedés van benne, addig a te kertedet ellepi a gaz.
Hidd el, semmi értelme embereket egymáshoz hasonlítgatni, semmi. Éld az életedet mások megítélése nélkül, mert fogalmad sincs, belül ki milyen életet él valójában, mivel harcol.
Szép napot!
Ha bemondó akarsz lenn, akkor járj beszéd órákra, sminkeld ki magad és jelentkezz.
Nem hiszem, hogy ennél több kell. Egyébként szerintem nem minden bemondó szép.
Hát nem tudom...Én rengeteg csúnya színészt láttam már, és a modellek között is vanna csúnyák.
Én pl. Mihalik Enikőt nem látom szépen, inkább olyan átlagosnak.
Lehet, hogy szép vagyok csak én nem veszem észre?
Általában kedvelnek az emberek, ritkán stresszelek a megfelelési kényszer miatt;)
Békén hagynak, szépen beszélnek velem és tisztelnek.
Múlt héten is elbénáztam valamit, de nem ordított velem a főnököm, hanem csak megvonta a vállát, hogy ez van, old meg, semmi gond.
És így cégig gondolva, egyenesen gyönyörű lehetek, mert még jutit is kaptam:DDDD
Szépség területén is azzal kell "gazdálkodni" amink van. Esetleg plasztikai műtét.
A szépség pedig mulandó ugye..
Sok dologban előny ez igaz, de minden embernek vannak gondjai.
Jelenleg a covid előtti magunkat irigylem :) Utazás, lazulás, éjszakázás, sportok...
Engem például folyamatosan támadnak, folyton készenlétben kell lennem, mivel ki kell állnom magamért, ez idegileg megerőltető és szétrombol a stressz.
Na ilyen gondjai egy szép embernek ritkán vannak. Békén hagyják őket, szépen, tisztelettel beszélnek velük.
Ha bénáznak is, türelmesek velük, szépen, ha kell többször is elmagyarázzák nekik hogy kell csinálni a feladatot, munkát. És még ezután sem várják el, hogy olyan szinten teljesítsenek mint az átlagosak vagy csúnyák. Elég ha 60-70%-át hozzák.
60
Az nem állítom, hogy a pénz csak ömlik a markukba a szép embereknek. De több lehetőségeik vannak, dolgozhatnak például bemondóként, műsorvezetőként, több esélyeik vannak zenei, filmes pályát befutni. Modellkedhetnek stb.
Ott van ezen túl a társasági életben is az előny. Jobban elfogadják őket, kevesebb támadás éri őket, könnyebb barátokat szerezni, könnyebb párt találni, könnyebb rendszeres nemi életet élni, ha meg van erre az igény.
Ezek következtében aztán a mentális egészségük is jobb passzban van, aminek következtében a fizikai egészségük is jobb. Kevesebb stressz, szomorúság az elszigetetlség, számkivetettség miatt.
Ezek igenis komoly előnyök és teljesen más élettapasztalat.
Milyen érdekes, olyan sosincs, hogy valaki önerőből, rengeteg munkával tart ott, amiért mások irigylik. Neeem, csak is azért lehet, mert szép, van hátszele, aranykanállal a szájában született stb. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem siklik az életem mint kés a vajon, és mindent önerőből hoztam össze eddig, és teljesen átlagos életet élek. De hogy egyesek csak arra tudjanak gondolni, a másiknak bezzeg miért könnyebb...
Van egy mondás, mely szerint mindenki a maga szintjén nyomorog.
Amikor éppen epeömlést kapsz egy szép ember láttán, gondolj erre. Már ha futja a kapacitásodból. :p
"Inkább az igazságtalan és megdolgozatlan előnyök zavarnak."
Azt ugye tudod, hogy erről nem ők tehetnek. Mit csináljon egy szép nő vagy sármos pasi, csúfítsa el magát?
Egyébként a kifejezetten szépek csomó kényszerrel küzdenek, pl megfelelési kényszer. Tőlük általában többet is várnak el.
Mindenki békéljen meg magával, attól nőni fog az önbizalom, ami már fél siker.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Miért kínos az embereknek érzelmekről beszélni?
- Szórakozóhelyen csak a menő, pénzes embereknek van csak sikerük, akik mindenkit ismernek. Stb?
- Szeretem, ha irigykednek rám. Saját erőmből értem el...
- Tuti fogyási módszerek, lusta embereknek
- Hogy van az embereknek ennyi pénze?