Miért keresnek a nők mindenben kifogást, illetve miért nem tetszik nekik soha semmi? (beszélgetős fórum)
Jó, akkor megfordítom újra (amellett, hogy igazat adok): azok a hímek látják mindig a tojójukat hisztisnek, akik nem igazán belevalók ... :)
Hmm?:)
Na és ugyan így fordítva .... :)))
Azért ne feledjük a bölcs mondásokat sem, hogy az éremnek mindig két oldala van, és mindig kettőn áll a vásár ... :)
akik így tesznek:
vagy nincs önértékelésük
vagy túlságosan is magas
vagy egyszerűen nincs nemi életük, és így kompenzálnak
Hjújj..remélem,csak viccelsz:D
ha mégsem,akkor légyszilégyszi írd mellé,hogy: jónéhány nő,akit ismersz...
Azért szerintem nem lehet szeretni senkit,mert akarnok..inkább ennek ellenére,de úgyis nehéz,legalábbis nekem nem megy,és nem is akarom megtanulni:)
Kell hát..nekem is,a páromnak is.
De ugye arra kérdeztem rá-lehet,h nem túl ügyesen-hogy MIRE:mert ha vki heti 3 estét pasis sörözéssel akar tölteni,a nője nélkül..ezen pl már elgondolkodnék.De ha vki ugyanezt a 3 estét sporttal tölti,az már más helyzet.
Szóval érdemes ezt a szabadságigényt pontosabban megvizsgálni minden esetben,hogy ki mire használná a szabadságot,és milyen gyakran van rá szüksége.Mert lehet ez teljesen elfogadható is,meg lehet gázos is.
Szerintem is!
Csak néha biztos olyan jó kicsit nyafizni a férfiaknak is!:))
Mégiscsak emberek ők is, még ha istenként is tekintünk rájuk!:DDD
Szerintem előbb - utóbb minden zsák megtalálja a foltját:)
Jánost meg vegyük úgy, mint aki csak dicsekedni akart, hogy tavaly gyűrűt kapott az asszonyka, idén meg nyaklánc fog lógni a fa ágán ... :))))))
Jajj, eszembe jutott egy sztori tavaszról!
A kedvesemmel Szentendrére kirándultunk.
Láthatóan nagy tavaszi zsongás volt, szerelmespárok mindenfelé, andalgás kézenfogva, látni lehetett, hogy kik a még ismerkedős - friss párok, és kik a rutinosak, akik láthatóan fél szavakból is értik egymást ...
Szóval, jönnek velünk szemben az andalgók ..
Férfi: nyomja a dumát, szinte alig kap levegőt, magyaráz, fejteget ...
Nő: ellágyult teintettel, félrehajtott fejjel, szempillát rebegtetve válaszol: igen, igen, igen ...
Az első kettőnél csak néztünk, mentünk tovább beszélgetve, kézenfogva.
A harmadik eset után viszont olyan hahotában törtünk ki, hogy alig bírtuk abbahagyni!!!:DDDD
És azóta is emlegetjük ... :))
Ez elég sarkított így. Főleg a fórum címe. Mi az, hogy "mindenben" és "soha semmi"? :)
Biztos, hogy van ilyen nő is, az ilyenektől menekülök én is, pedig nő vagyok. De szerintem a többség nem így viselkedik. Mint ahogy a legtöbb férfi sem! Bár nyilván van, hogy joggal kifogásolunk valamit. Ja, és a párkapcsolat tudjuk, hogy kompromisszumok gyűjteménye.:)
Nem tudom, drága ...
Az amazonoktól lehet.
Meg a rikácsoló hárpiáktól is.
De az a nő, aki a nőiségét kihasználva, édesen, kedvesen, csintalanul, a férfi fejét elcsavarva, éreztetve vele, hogy ő micsoda férfi a nő szemében, biztosan jó úton halad ... :)))
Persze, ehhez kell egy ilyen nő, meg kell egy olyan férfi, akinek erre érzékei vannak!;)
További ajánlott fórumok:
- Szép... - Mindenben és ragozottan is /Szépre száll a füst, Te vagy a legszebb.../
- Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga?
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- Lassú ember vagyok. Mindenben. De ez a Lidl-es kasszánál...
- Van köztetek olyan, aki azért nem kedveli a nyarat, mert mindenben izzad a lábinkója?:)