Van köztetek olyan, aki azért nem kedveli a nyarat, mert mindenben izzad a lábinkója?:) (beszélgetés)
Igen valószínű ez fajta függő. Bár nekem a kezem és a lábam egyáltalán nem izzad. Akár nyáron is járhatnék bundabetétes bakancsban az sem zavarna.
Viszont a homlokom és a tarkóm annál inkább, no és a mellkasom.
Pár éve volt olyan, hogy itthon ültem a lakásban, meccset néztem és úgy izzadtam, mint a focisták. :-))
Mondjuk az is igaz, hogy a lakásban kb 35 fok volt.
Bár van némi plusz súly rajtam, de azt gondolom, ha 50 kg-os cingár fickó lennék akkor is ugyanúgy izzadnék.
Nem egészen :) Reggel és este otthon. Mi mást tehetnénk? Marad a nyitott lábbeli.
Bár nekem nincs "lábinkóm" :D
Kinőttem az óvodát :)
Napi 10-12 órát távol vagyunk az otthonunktól, de pl. egy bevásárlóközpont mosdójában belevágjuk a lábunkat a mosdóba, előkapjuk a szappan, megmossuk a lábakat, majd szaladunk tovább.
Ha ilyenre nincs lehetőség, reggelről fogjuk a kis vizes vödrünket, és ezzel szaladgálunk egész nap, aztán még A-ből, B-be metrózunk, mossunk a lábunkat.
Így gondoltad?
Én mondjuk voltam már ezzel bőrgyógyászaton is, azt mondták ilyen fajta vagyok, max. csökkenhet az izzadás mértéke.
Ez olyan mint a kézizzadás, szerencsére ez elkerül!:)
Akkor ott gombásodás van jelen.
Próbáld ki a Canesten kenőcsöt, használd tartósan, el fog múlni.
Én megértelek, bármit is kenek a lábamra, reménytelen, sokszor a saját izzadtságomban állok, egy jobb napon, mondjuk úgy 40 fokban:)
Szerezz be valami kis aranyos csajos tornacipőt, nyáron nem rossz viselet, egy aprócska kis zokni, és megoldódott a probléma.
Aprócska rövidnacival, szoknyácskával szerintem jó!:)
Használj hintőport,vagy lábizzadás elleni deókat.
A patikákban van belőle néhány.
Én sokszor már nem tudom, hogy mi vegyek a lábaimra, de tényleg.
A balerina cipőkben szétizzad a lábam, bármilyen minőségi cipőről is legyen szó, a papucsszerű cipőkben meg csúszkál a lábam, meg tiszta kosz lesz.:)
Gondoltam még időben elkezdem gyűjteni az ötleteket nyárra, hogy ki mivel/hogyan oldja meg ezt a kellemetlen dolgot, mert ez bizony az!:)
További ajánlott fórumok:
- Miért keresnek a nők mindenben kifogást, illetve miért nem tetszik nekik soha semmi?
- Szép... - Mindenben és ragozottan is /Szépre száll a füst, Te vagy a legszebb.../
- Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga?
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- Lassú ember vagyok. Mindenben. De ez a Lidl-es kasszánál...