Miért keres meg engem újra és újra? (beszélgetés)
A volt barátnője rettentően nagy hatással van rá. 10 éve jártak 3 évig. Az elmúlt 7 évben 3X jöttek újra össze. De közben volt nekik más is, de ha egyedül voltak, egymásnál kötöttek ki.
Pár hete a csaj kommentelt a képe alá valami "cukit".
Ha te már csak haveri szinten beszéltél vele, akkor miért baj, hogy haveri szinten rád ír?
Kezeld annak a dolgot ami és ne láss bele többet.
Mert a pasik genetikailag úgy vannak berendezkedve, hogy álmodoznak. Már kielégíti (nem szexuális vonatkoztatásban) az egyik receptorukat, ha nővel kommunikálhatnak, ha csak egy szia erejéig is.
Igen, ha nincsen más, jó vagy arra te is, hogy egy-egy mondatot váltson veled, csak mert nő vagy.
Munkatársak vagyunk. Mikor a céghez kerültem, elkezdett udvarolni. Végül randiztunk 3X. De aztán leépített, mert a volt barátnője csettintett, ő meg szaladt. Lenyeltem ezt, bár nem esett jól. Aztán szétmentek, és újra elkezdett közeledni. Én nem akartam már őt, így csak haveri szinten beszéltem vele. Majd hamarosan másik barátnője lett. Pár hónapja szétmentek, erre kb 1 hónapja írt nekem hogy mizu velem. És tegnap újra, hogy képzeljem el ez meg az van vele
Kicsit úgy érzem mikor nincs neki más, eszébe jutok és jó neki egy csajjal írkálnia, de annak mi értelme?
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után mennyi idő után érdemes újra keresni a másikat?
- Hogyan felejtsem el, ha mindig keres engem?
- Van olyan személy az életetekben aki éveken keresztül mindig újra megkeresett?
- Pár napja, egy neten talált szövegrészt word-be copyztam. Kellene az eredeti netes szöveg újra, viszont nem találom, hogyan keressem?
- Szerinted megérné újra iskolába járnod, ha ott megtanulhatnád hogyan keress jóval többet mint most?
- Miért 1-2 hónap múlva keresnek újra a férfiak?