Szerinted megérné újra iskolába járnod, ha ott megtanulhatnád hogyan keress jóval többet mint most? (tudásbázis)
"Mennél olyan kőműveshez, aki nem alkalmazná a mai korszerűbb, s olcsóbb technikákat"
Olcsóbb technikák házépítésnél? Ma?
"Segítségként" Jose SILVA - az Agykontroll megalapítójának mondását szeretném a figyelmedbe ajánlani:
"A siker nem a félénkeknek való. Azt olyanok érdemlik meg,
akik útmutatást keresnek, döntést hoznak,
majd pedig, határozottan cselekednek."
Szerintem nem más. A technológia elég gyorsan változik és fejlődik mindenhol.
Mennél olyan kőműveshez, aki nem alkalmazná a mai korszerűbb, s olcsóbb technikákat?
Mennél olyan könyvelőhöz, aki 10 éves végzett, s azóta nem jár továbbképzésekre?
Járnál olyan fodrászhoz, aki még mindig sütővassal bodorítana, s Sasson frizurát vágna?
Fogorvoshoz, aki még mindig amalgámmal töm fogat?
Vagy ingatlanoshoz, aki nem tudja, hogyan változtak az illeték, adófizetési szabályok 2008-ban, hitelügyintézőhöz, aki nincs tisztában azzal, hogy mikor lehet szoc-polt igénybe venni és mikor nem?
"Ha abbahagyod a tanulást, a pénzed hamarosan
valaki másé lesz, azé aki tovább tanul."
Robert T. Kiyosaki
Ez attól függ, hogy milyen jellegű munkáról van szó?
Más egy kőműves, és más egy könyvelő!
Más egy ingatlanokkal foglalkozó szakember, szerintem te zongorázni tudnád a különbségeket!
Na, azért vigyázni kell ezzel is, mert többdiplomás barátaim meséltek már olyat, hogy azzal utasították el egy munkahelyen, higy TÚLKÉPZETT!
Szerintem meg kell találni azt a munkát, ami érdekel, szereted csinálni és még normális fizetést is kapsz érte. Ezután pedig folyton képezni magad abban. Akinek csak 1 szakmája van, de abban nagyon jó és naprakész, annak is lesz mindig jó munkája és jó fizetése szerintem. Bár ez attól is nagyban függhet, hogy hol élsz.
És nem minden a pénz. Kereshetsz sokat, ha olyan a munka amit nem szeretsz csinálni, akkor hosszútávon nem fog működni a dolog...
Szerinted van ilyen iskola? És nincs túljelentkezés?
:D
részemről nem értem a kérdést.
szeretnél tanulni vmit, hogy azzal jobban keress, vagy azt szeretnéd megtanulni, hogy kell többet keresni...nem mindegy
További ajánlott fórumok:
- Mi az a legrövidebb idő ami alatt a gépírás megtanulható oktató segítségével? Tudom mindendenkinél más, de egy átlag felnött-nél mennyi idő?
- Csak a Burdából megtanulhatok varrni?
- Kötés - megtanulható könyvből?
- Tudnátok nekem ajánlani angol könyvet, amiből megtanulható a teljes nyelvtan és nem túl száraz?
- Mit szólnátok, ha gyermeketek már kisiskolás korban megtanulhatná az elsősegélynyújtás alapjait?
- Milyen angol könyveket tudnátok ajánlani amiből egyedül is megtanulhatok angolul?