Szerintem is Dohar. A regiben forditasi feladatok voltak a vegen (gondolom az uj kiadasokban is vannak) mire leforditod, tudni fogod az egesz nyelvtant es lesz egy jo szokincsed is :)
Én újrakezdőként Szalay Nóra 5 perc angolját használtam, és szerintem szuper. Az alap nyelvtan van benne, tele feladattal, megoldókulccsal és szerintem szuper.
Akik a Raymond Murphy könyvet ajánlottátok,-vagy akik nem ,de mégis tudják-, hogy abból a sok fajtából melyiket vegyem meg? Újrakezdő vagyok és olyan kellene amelyikben feladatok is vannak! Köszönöm
MAjdik Zoltánné, Szabó Zoltánné: Angol nyelvi útmutató. Van hozzá gyakszis könyv is. A legegyszerűbb és legjobb. Jó még a Murphy is. R.Murphy: english grammar in use.
Én középfokra az Angol nyelvtan 222 pontban könyvből tanultam. Sokkal jobban, világosabban elmagyaráz mindent. Úgyhogy ugyanezt vettem meg nemrég németül.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.